BAL'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta ikinci devrenin heyecanı hafta sonunda oynanacak karşılaşmaların ardından başlayacak.

12.01.2018 21:53:00 0
BAL

Ligin ilk devresini üçüncü sırada tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Tekirdağ derbisinde Çorluspor 1947’ye konuk olurken, lider Altınova Belediyespor’un Edirnespor’u konuk edeceği karşılaşma ise Açık Öğretim sınavları nedeniyle Salı gününe ertelendi.

 

SALI GÜNÜNE ERTELENDİ

 

Ligin ilk devresini 30 puanla ilk sırada tamamlayan Altınova Belediyespor ile 19 puanlı Edirnespor ile karşı karşıya gelecekti. Açık Öğretim Fakültesi sınavlarını mazeret göstererek Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuran Edirnespor’un, lider Altınova Belediyespor’a konuk olacağı müsabaka 14 Ocak 2018 Pazar günü yerine 16 Ocak Salı gününe ertelendi.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

 

İlk devre oynadığı 12 karşılaşmada yedi galibiyet dört beraberlik ve tek yenilgi alan Sultangazispor ise evinde İstanbul derbisinde 17 puanla altıncı sırada yer alan Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya gelecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak ve büyük çekişmeye sahne olacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

ÇORLU DEPLASMANINA ÇIKACAĞIZ

 

22 puanla üçüncü sırada bulunan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda 17 puanla yedinci sırada bulunan Çorluspor 1947’ye konuk olacak. İkinci devrenin hazırlıklarını yeni teknik direktörü ile Çerkezköy’de sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.  Ev sahibi ekip Çorluspor 1947’de ikinci devre hazırlıklarını 15 gün boyunca aralıksız bir şekilde devam etti. Çorluspor 1947 Yalova Kadıköyspor’dan Eray Doğan ve Batuhan Kaya, Lüleburgazspor’dan Deniz Sert, Kaynaşlı Belediyespor’dan Furkan Aktemur ve Silivrispor’Dan kaleci Sercan Usta’yı transfer ederken dört oyuncu ile yollarını ayırdı.

 

PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’DE

 

Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan ve büyük çekişmeye sahne olması beklenen zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Tekirdağ derbisinde Çorluspor 1947 ile karşı karşıya geleceklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “  Ligin ikinci devresinin ilk haftasında Çorluspor 1947’ye konuk olacağız. Yaptığımız transferler ve yeni hocamız ile ikinci devreye iyi hazırlandık. Rakibimizde iyi transferler yaptı. Dostluk çerçevesi içersinde iyi bir karşılaşmanın olacağını düşünüyorum. Bizde bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp ikinci devreye iyi başlamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü Çorlu’daki karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

ÜÇ KARŞILAŞMA DAHA VAR

 

Zirve takibini sürdüren 19 puanla Bigaspor ise evinde ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Pazar günü Biga İlyas Bayram Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligin altından kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor ise deplasmanda 15 puanla dokuzuncu sırada yer alan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Pazar günü Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. Grupta yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile Yeni Çanspor Pazar günü Alemdağ Stadyumunda saat 14.00’de üç puan mücadelesi verecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10