Şahin, gözdağı verdi

Recep Şahin'e şoför esnafı tarafından dün Kapaklı'da faaliyet gösteren Aksu Cafe Retaurant'ta verilen öğle yemeğine yaklaşık 500'e yakın şoför esnafı katıldı.

Çerkezköy 14.01.2018 20:45:00 0
Şahin, gözdağı verdi

2014 yılında yapılan seçimde Yaşar Kuş karşısında 66 oyla seçimi kaybeden ve bu seçimde kaybettiği seçimi almak için rövanş maçı yapacağını belirten Recep Şahin çalışmalarını aksatmadan sessiz sedasız yürüttüğünü ve projelerini rakiplerine kaptırmamak için de açıklamadığını ancak seçim günü yapacağı konuşmada dile getireceğini söyledi. Kendisine destek için gelen şoförlerin kalabalık olması dolayısıyla bazı şoför esnafı bugüne kadar adayların içinde en çok kalabalığı toplayan Recep şahin olduğunu ve dile getirerek ‘Şahin, rakiplerine gözdağı’ verdi diye yorumladı.

 

ŞAHİN ADINA VERİLEN YEMEK İÇİN DÜZENLEYENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Recep Şahin programda yaptığı konuşmada seçim tarihi belili olduktan sonra seçim çalışmalarını hızlandırdığını ve kendi adına şoför esnafı tarafından verilen yemek içinde şoförlere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Şahin, “Bugün burada benim adıma verilen bu güzel yemek için, yemeği düzenleyen şoför arkadaşlarıma ve bugün burada bana destek için gelen tüm şoför esnafı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizlerin desteğiyle odamızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Ben ve yönetim kurulumuz sizlerin sıkıntılarını çözümlemek için canla başla çalışacağız. Her zaman yaptığımız çalışmalarımızı sizlerin bilgisine sunacağız ve sizlerden gelecek önerileri de dikkate alarak çalışma yapacağız. Kısacası odamızı sizlerle birlikte yönetmek için bu yola çıktık. Seçim tarihi belli olduğu günden bu yana çalışmalarımı sesiz ve derinden yürütüyorum ve hemen hemen her oda üyemize ulaştım. Şu anda odamıza kayıtlı 1054 üye var her birinizle de tek tek görüşme fırsatı buldum. Verdiğiniz destek sözleriniz beni çok mutlu ediyor. Önemli olan göreve geldiğimde sıkıntılarınızın çözümü yanında sizlerle her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Odamız üyelerinin birinin sıkıntısı demek hepimizin sıkıntısı ve sorunu demektir.Bunları çözümü kavuşturmakta birinci derecede bizlerindir” dedi.

 

‘’SİZLERDEN TEK İSTEĞİM ŞAHSIMA VE EKİMİBE DESTEK VERMENİZDİR’’

 

Şahin; “Şoför esnafımızın sıkıntıları büyük ve bugüne kadar çözümlenmesi gereken önemli sorunların olduğunu biliyorum. Ancak bu sorunların çözümü uzadıkça yeni sorunların da ardından gelmesi büyük bir sıkıntı yarattığını da çok iyi bilmekteyim. Bu nedenle sizlerin sorunlarınızı benden daha iyi çözüme kavuşturacak biri olduğuna da inanmıyorum. Sizlerin içinde sorunları çözümleyecek ve bu sorunlara vakıf arkadaşlarımızdan oluşturduğum ekibimle birlikte en iyi şekilde görev yapacağımızı da bilmenizi istiyorum. Ben değil biz yönetiyoruz diyeceğiz. Çünkü şoför esnafı olarak biz büyük bir aileyiz ve bu büyük ailemizin tüm sıkıntılarının çözümlenmesi konusunda da elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz ve sizlerin desteğinizi istiyoruz.”

 

‘’GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIZ’’

 

Recep Şahin, “Sıkıntılarımızın son bulması için sizlerin desteği bizim için çok önemli   olduğunu  bilin. Göreve geldiğimizde şeffaf bir yönetim yani her üyemize eşit ve adaletli olacağız. Bunu da sizlere tüm samimiyetimle söylüyorum. Ekonominin can damarlarından biri de şoför esnafı bu nedenle göreve geldiğimizde sıkıntı çeken esnafımızın öncelikle çözümlenmesi gereken sıkıntılarının çözümüne odaklanacağız. Laf olsun diye değil gerçekten yürekten söylüyorum bizlere destek vererek göreve getirdiğiniz de sıkıntılarınızın çözüme kavuştuğunu göreceksiniz. Sizlerden tek isteğim şahsıma ve ekibime güvenmeniz. Güveninize layık olacağız.Odamızı çok daha iyi yerlere getirmek için bir dizi projeler hazırladık.Şu anda bunları açıklamak istemiyorum çünkü çoğunuz biliyorsunuz.Bunları açıkladığımda rakiplerimiz bunları kopyalayacak ve kendi projeleriymiş gibi sizlere aktaracak. O nedenle onlara ipucu vermek istemiyorum. Bu nedenle projelerimi seçim günü yapacağım konuşmamda açıklayacağımı da bilmenizi istiyorum. Adaylarla aramızda herhangi bir sorun yok. Şu da iyi bilinmelidir ki bu bir seçimdir.  Demokratik şartlar altında her oda üyesi aday olabilir ancak seçimde kazanan kim olursa olsun kazanan odamız ve şoför esnafımız olacaktır. Aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.”

 

EKİBİNİ TANITTI

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin, 21 Ocak’ta seçime açık mavi liste ile gireceğini belirterek yönetim kurulu asil üyeliklerinde şu isimlerin yer aldığını dile getirdi; Başkan Adayı Recep Şahin’in yönetim kurulu asil üyeliklerinde şu isimler bulunuyor; Cezmi Yavumen, Levent Çiftçi, Mehmet Keleş, Recep Kömürlü,Hakan Karabaş, M.Ali Eyigün,Özkan Toyran,Emin Musa Akbulut.

 

YEMEĞE KATILANLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

 

Recep Şahin yemeğe katılan şoför esnafıyla tek tek ilgilenerek hal hatır sordu ve her esnafın sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi. Şahin sorunlarını dinlediği şoför esnafına sıkıntıların çözümüne az kaldığını ve tek çare oda üyelerinin kendisine destek vererek göreve getirmeleri olduğunu söyledi. Yemeğe katılanlar Şahin’e destek sözü verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10