Kahvaltıda buluştular

Fevzipaşa İlkokulu, okul aile birliğinin katkıları ile birlikte dün saat 10:00-12:00 saatleri arasında Le Piano Restauran'ta kahvaltı programı düzenledi.

Çerkezköy 14.01.2018 20:46:00 0
Kahvaltıda buluştular

Kahvaltıda konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez, çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulun ihtiyaçlarını karşılamak adına bu tür etkinliklerin yararlı olduğunu belirtti.

 

Fevzipaşa İlkokulu ve yeni seçilen okul aile birliğinin katkıları ile velilerle birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla kahvaltı programı düzenlendi.

 

KİMLER KATILDI?

 

Le Piano Restauran’ta dün 10: 00-12:00 saatleri arasında düzenlenen kahvaltı programına Okul Müdürü Hakan Asma, Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez, Okul Aile Birliği Yönetimi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları üyeleri ve veliler katıldı.

 

‘’ÇOCUKLARIN DAHA İYİ EĞİTİM ALMALARINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ’’

 

Kahvaltı programında açılış konuşması yapan Okul Aile Birliği Başkanı Şennur Güçbilmez, çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için okulun ihtiyaçlarını karşılamak adına bu tür etkinliklerin yararlı olduğunu belirterek; ‘’Bu yıl birincisini düzenlediğimiz kahvaltı programını düzenleme amacımızın ilk önceliği velilerimizle birlikte birlik ve beraberliği sağlamak. İkinci önceliğimiz ise geçtiğimiz aylarda açılışları gerçekleştirilen konferans salonu, özel eğitim sınıfı, Z kütüphane, zeka oyunları odası ve spor salonu gibi öğrencilerimizin faaliyetlerini gerçekleştirebileceği alanlara katkı sağlamak. Çocukların kimlerle arkadaşlık yaptıklarını bilmek ve onların aileleriyle tanışmak, bunları yaparken okula maddi katkıda bulunmak amacıyla her yıl bu etkinliği düzenlemek istiyoruz. Kahvaltı programına katılarak destek sağlayan tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bizlere destek veren Le Piano Restaurant Sahibi Ergin Şen Beyefendiye de ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.  Kahvaltı edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile kahvaltı programı son buldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10