Protokol imzalandı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ile Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında indirim protokolü imzalandı.

Çerkezköy 14.01.2018 20:47:00 0
Protokol imzalandı

Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep  Çalışkan ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından imzalanan indirim anlaşması ile Çerkezköy ilçe genelinde görevli öğretmenler ve birinci derecedeki yakınları yapılan bu indirim anlaşmasından yararlanacak.

 

İMZA TÖRENİNDE ŞUBE MÜDÜRLERİDE HAZIR BULUNDU

 

Optimed Hastanesi’nde imzalanan indirim anlaşması protokolünde  Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,İrfan danışmaz, Abdullah Nair,Yusuf Hayri, Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim Sorumluları Nagihan Aktaş,Metin Demirtaş da hazır bulundu.

 

EĞİTİMCİLERİMİZ AYRICALIKLI OLARAK YARARLANACAK

 

İmza töreninde konuşan Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan; ‘’Kuruluşumuzdan bu yana Optimed Hastanesi olarak en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bugüne kadar birçok kurum ve kuruluşla da imzaladığımız indirim anlaşmalarıyla onlara indirimli sağlık hizmetinden yararlanmalarını sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Bugün de Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle indirim protokolü imzalayarak ilçemiz genelinde görev yapan okul müdürleri,öğretmenler,ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller ile  okullarda görev yapan personeller ve birinci derecedeki yakınları indirimli olarak sağlık hizmetlerinden hastanemizden ayrıcalıklı olarak yararlanacaklardır.Hastanemize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze anlaşmamız hayırlı olsun” dedi. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de indirim anlaşmasının her iki kuruma hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10