Doğa Koleji lansmanda buluştu

Daha önce Çorlu Tekirdağ Lüleburgaz'da kampus açan Doğa Koleji Çerkezköy'de açılacak olan kampusunun açılışına özel dün Kafega Restaurant'ta lansman düzenledi.

Çerkezköy 17.01.2018 00:28:00 0
Doğa Koleji lansmanda buluştu

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji’nin başarısını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını belirterek bölgede mevcut iki kampusun yanına iki yeni kampusla sayıyı dörde çıkaracaklarını söyledi.

 

Daha önce Çorlu Tekirdağ Lüleburgaz’da kampus açan Doğa Koleji Çerkezköy’de açılacak olan kampusunun açılışına özel dün lansman düzenledi.

 

KİMLER KATILDI?

 

Kafega Restaurant’ta düzenlenen lansmana Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant,  Doğa Koleji yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

 

‘’TÜRKİYE’NİN VE AVRUPA’NIN EN BÜYÜK PROJESİ’’

 

Lansmanda açılış konuşmasını yapan Çorlu, Lüleburgaz, Çerkezköy Okul Kurucusu Erdal Karakuş, Doğa Koleji’nin 16. yılına girdiğini belirterek Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük projesi olduğunu söyledi. Karakuş; Kampusu açmamıza yardımcı olan başta Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak’ Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ a teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 

‘’TÜRKİYE’NİN EĞİTİM SİSTEMİNDEN 8-10 YIL İLERİDEYİZ’’

 

Kampusun tanıtımı ile ilgili kısa bir sunum yapan Karakuş; ‘’ Bizi diğer okullardan ayıran en önemeli farkımız geliştirdiğimiz sıra dışı eğitim konseptlerimizdir. Türkiye’de klasikleşmiş bir eğitim sistemi var. Bu kolej bu sisteme farklı bir bakış açısı geliştirerek büyüme sağlamaya devam ediyor.  Dolayısıyla eğitim sistemimizle Türkiye’nin eğitim sisteminden 8-10 yıl ilerideyiz’’ dedi.  2018-2019 eğitim öğretim yılında eğitim vermeye başlayacaklarını belirten Karakuş; Kampuslar 8 bin metrekare araziden 11 bin metrekare alana inşa edilecek. Kampuslarda 54 derslik ve tematik sınıflar dijital laboratuarlar kodlama robotik sanal gerçeklik ve bilişim teknolojileri sınıfı mühendislik mekatronik atölyeleri yer alıyor. Her iki kampusta de birçok uygulama ortamının yanı sıra içerisinde beş farklı atölye bulunan sanat sokağı ısıtmalı ve kapalı yüzme havuzu 450 kişilik konferans salonu 550 metrekare kapalı spor salonu 720 kişilik yemek salonu bulunacak’’dedi.

 

KAMPUS SAYISI DÖRDE ÇIKACAK

 

Karakuş’un ardından konuşma yapan Doğa Koleji  Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Doğa Koleji’nin başarısını tüm Türkiye’ye duyuracaklarını belirterek bölgede mevcut iki kampusun yanına iki yeni kampusla sayıyı dörde çıkaracaklarını söyledi.

 

‘’DONANIMLI DEĞERLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Tekirdağlı öğrencilerin başarılı olmaları için tüm imkanları sunacaklarını dile getiren Lüle; Yeni açılacak iki kampusta da doğanın eğitim kalitesinden ödün vermeyeceğiz. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden ufku geniş özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Ülkesine ve değerlerine bağlı sorgulayan donanımlı değerler yetiştirmeye devam edeceğiz diye konuştu.

 

‘’TÜRKİYE DEKİ EĞİTİM SEKTÖRÜNE YÖN VEREN BİR OKULUZ’’

 

 Eğitim kalitesi akademik başarıları ve geliştirdikleri yenilikçi eğitim modelleri ile Türkiye deki eğitim sektörüne yön veren bir okul olduklarını belirten Lüle; Sunduğumuz yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve topluma değer katıyoruz. Doğa koleji öğrencileri aldıkları eğitimle dünyayı hem yönetsel hem ekonomik ve de stratejik açıdan yorumlayabilme yetisi kazanıyor. Öğrenciler aldıkları girişimcilik dersleriyle hem özgüvenli yetişiyor hem iş dünyasının kodlarını öğreniyor, hem de üniversite eğitimiyle tanışmış oluyor. Eğitim sisteminde milli değerlerimizi unutmadan geleneksel sahip çıkarak yeniliği yakalamayı başarıyoruz. 1. Sınıftan 12. sınıfa kadar uygulanan kodlama ve robotik atölyelerinde öğrenciler geleceğin teknolojik hayatına hazırlanarak dijital dünya kurallarına hakim yetiştiriliyor Milli eğitim müfredatına uyarak doğaya özgü t-MBA modeli ile de geleceğin liderlerini yeni açılacak kampuslarda  da erken yaşta yetiştiriyoruz. Akademik alandaki başarıları doğaya özgü geliştirilen eğitim modelleri yabancı dil eğitimi sanat spor sosyal faaliyetleri alanında başarılı akademik kadrosu doğa kolejinin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor’’ diye konuştu.

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

 

Lansmanın ardından Öztrak Caddesi’nde bulunan Doğa Koleji tanıtım ofisinin açılış kurdelesi Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Çorlu, Lüleburgaz, Çerkezköy Okul Kurucusu Erdal Karakuş ve Doğa Koleji yöneticileri tarafından kesildi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10