O kağıtlar kaldırıldı

Dün öğle saatlerinde Çerkezköy kamuoyunda haremlik selamlık söylentilerine yol açan Metin Seçkin Ortaokulu'nda ki haddini aşan o kağıtlar dün akşam saatlerinde kaldırıldı.

Çerkezköy 17.01.2018 00:33:00 0
O kağıtlar kaldırıldı

Haftanın ilk günü Tekirdağ’da Gençlik Spor İl Müdürlüğünce bir karşılaşmada hakem olarak  görevlendirilen  ve olan bitenden habersiz olduğu öğrenilen Okul Müdür Vekili Metin Demirbağ’ın talimatıyla  asılan kağıtlar dün akşam saatlerinde kantinden indirildi.

 

DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR

 

Yetkililer”  iddia edildiği gibi haremlik selamlık uygulama mümkün değil, olmaz da. Çok kısa bir zaman diliminde çocukların alışveriş yapabilmesi için kantinin açık camı önünde meydana gelen yığılmayı önleyebilmek için çok detayı düşünülmeden pratik bir çözüm maalesef bu tip bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdi. Okulda 900 öğrenci eğitim görmektedir.  Bu iddialardan okul ve idare olarak son derece üzüldük. Kaldı ki bu okulumuz ismini Çerkezköy’ün  hayırseverlerinden alan, hayırlarla eğitime açılmış bir okul. Buranın isminin bu şekilde çıkartılması hem hayırseverimizi hem de velilerimizi derinden üzmüştür.  Böyle bir şeyin olması söz konusu değildir. Okulda sadece bir kantin var ve o kantini hem kız hem erkek öğrenciler kullanıyor. Ayrıca kantin masalarını da öğrenciler birlikte kullanıyorlar. ” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10