TMS indirim anlaşmalarında hız kesmiyor 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi sendika üyelerinin her alanda indirimli yararlanmaları için indirim anlaşmalarında hız kesmeden devam ediyor.

Çerkezköy 17.01.2018 20:02:00 0
TMS indirim anlaşmalarında hız kesmiyor 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi  Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak  ile Esen Optik  Sahibi Esen Demir arasında dün saat 10.30’da imzalanan indirim anlaşmasına göre sendika üyeleri bu işyerinden yüzde 30 indirimden yararlanacak.

 

ÜYELERİMİZİN BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLAMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Bugüne kadar üyelerimizin bütçelerine katkı sağlamak için çeşitli alanda, birçok firma ve işyerleri ile indirim anlaşması yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bugün de ilçemizde faaliyet gösteren Esen Optik ile indirim anlaşmasına imza attık. Sendika üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları bu işyerinden yüzde 30 indirimli olarak hizmetlerinde faydalanacaklar. Üyelerimize hayırlı olsun.”dedi. Esen Optik Sahibi Esen Demir’de Türk metal Sendikası gibi büyük bir aile ile indirim anlaşması yaptıkları için çok mutlu olduğunu ve tüm sendika üyelerine eksiksiz ve en iyi şekilde hizmet vereceklerini belirtti ve anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10