Şahin'den HABER'e ziyaret

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri pazar günü yapılacak. Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret eden Başkan Adayı Recep Şahin, seçimlerin Çerkezköy'e ve şoför es

Çerkezköy 18.01.2018 21:34:00 0
Şahin

BİN 54 ÜYE OY KULLANABİLECEK

 

Ziyarette konuşan Şahin, seçimlerde bin 54 üyenin oy kullanabileceğini ifade ederek “Son 6 ayda kayıt olanlar oy kullanamıyor. Seçimlere 750 civarında üyemizin katılmasını bekliyoruz” dedi. 2014 yılı Ocak ayında yapılan seçimlerde 3 adayın yarıştığını, Pazar günü yapılacak seçimde de 3 adayın yarışacağını söyleyen Şahin “Diğer aday arkadaşlarımız seçim görmedi. Bizim avantajımız daha önce seçim görmemiz” dedi.

 

“GERÇEK MANADA ŞUBE AÇMADI”

 

Şoför esnafının çok sıkıntısının olduğunu söyleyen Şahin “UKOME’nin Çerkezköy’e şube açtığı şeklinde bir algı yaratıldı. Daha önce oda bünyesinde bir arkadaşımız şoför esnafının evraklarını toplayıp Tekirdağ’a götürüyordu. Yeni açılan birimde de bir kişi sadece Tekirdağ’a evrak götürecek. UKOME gerçek manada Çerkezköy’e şube açmadı. Biz göreve geldiğimizde ilk işimiz kuryeden kurtarıp gerçek manada şoför esnafına hizmet veren bir UKOME birimini açtırmak olacak” dedi.

 

“KORSAN İLE MĞCADELE EDECEĞİZ”

 

Bu birimin seçim malzemesi olarak getirildiğini savunan Recep Şahin, şoför esnafının sorunları ile ilgili de konuştu. En büyük sorunun korsan sorunu olduğunu kaydeden Şahin “Göreve geldiğimizde korsan ile ciddi manada mücadele edeceğiz” dedi. Oda için kapsamlı bir tesis düşündüklerini kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Şahin, tek yön uygulamasını da değerlendirdi.

 

‘’TEK YÖN UYGULAMASINI ONAYLAMIYORUM’’

 

Tek yön uygulamasını onaylamadığını kaydeden Şahin “Değişen bir şey olmadı. Sadece arabalara park yeri oldu’’dedi.

 

‘’ARAÇ YIKAMA SORUNUNU DA ÇÖZECEĞİZ’’

 

Şahin şoför esnafının araç yıkama sorununa da çözüm getireceğini belirterek;’’ Bir ahtapot alıp birlikte çalıştırmak istiyoruz’’ dedi.  

 

TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN ÖNERİ SUNDU

 

Trafiği rahatlatmak için öneri de sunan Şahin; Vatandaşlarımız tarafından sık kullanılan bankalar, devlet dairelerinin ilçe dışına toplanıp arterlerdeki trafik rahatlayabilir’’ dedi. Şahin ayrıca Çerkezköy’de yıllardan beri bitmeyen bir trafik sorununun olduğunu ifade ederek bu konuda her zaman yetkililerle iletişim halinde olacağını söyledi.

 

 ‘’BİLGİLİ BİR AVUKATLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ’’

 

Şoför esnafının hukuki problemlerini çözmek amacıyla bir tane avukatla çalışmak istediklerini belirten Şahin; Üyelerimizin problemleri, haksızlıkları oluyor. Bunlarla mücadele etmek için bilgili bir avukat ile çalışacağız’’ dedi.  

 

ÜYELERE EĞİTİM SEMİNERLERİ VERİLECEK

 

Şahin kendi yönetimlerinden UKOME komisyonuna görevlendirmek istediklerini ve üyelerine eğitim seminerleri vermek istediklerini de ifade etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10