Gözyaşlarını tutamadı

Suriye'de düzenlenen Fırat Kalkanı Harekatı sırasında 2016 yılının Aralık ayında şehit olan Uzman Çavuş Akın Acar'ın adını taşıyan okulda öğrencilere karne veren Çorlulu Hanife Acar,

Çorlu 19.01.2018 21:07:00 0
Gözyaşlarını tutamadı

KİMLER KATILDI?

 

Şehit Akın Acar İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine şehidin annesi Hanife Acar'ın yanı sıra Kaymakam Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı CHP'li Ünal Baysan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün de katıldı.

 

BEN OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM


Sınıfta öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Kılıç, öğrencilere okulun adının verildiği Şehit Akın Acar'ın annesinin de burada olduğunu söyledi. Şehit Annesi Hanife Acar, öğrencilere karnelerini verirken duygusal anlar yaşarken, bir ara gözyaşlarına hakim olamadı. Anne Acar, "Bu okulda Akın gibi cesur, milletini, vatanını, bayrağını seven çocuklar yetişsin istiyorum. Akın adına yakışsın istiyorum, çok duygulandım. Bana çok büyük bir gurur verdi oğlum, geride gurur bıraktı. Şehit yavrum benim, ben oğlumla gurur duyuyorum" dedi.
 

PLAKET VERİLDİ

 

Kaymakam Levent Kılıç, Şehit Akın Acar'ın annesine plaket verdi. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan Hanife Acar'a kaymakam Kılıç buradaki çocukların hepsinin çocukları olduğunu söyleyerek teselli etmeye çalıştı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10