Kaymakam Yüzer'den Müdür Tok'a ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kenan Kenar ve ilçe protokolü görevine yeni atanan Kapaklı İlçe Gençlik Hizmetleri ve spor Müdürü Recep Eray Tok'u makamında ziyaret etti

Kapaklı 19.01.2018 21:19:00 0
Kaymakam Yüzer

‘’BİZİM GENÇLERE SAĞLIKLI SPOR YAPMA İMKANI VERMEMİZ LAZIM’’

 

Ziyarette konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer; ‘’ Tabiî ki eksiklerimiz çok fazla inşallah kaymakamlık binasına arkadaşlarımızı alacağız. Spor Gençlik Müdürlüğü’nden beklentimiz çok. Bugün Spor Gençlik Bakanlığı spora daha fazla yönelmeli. Spor yapabilecek yerleri sadece bürokrasinin siyasi partinin değil sizlerin de istemesi gerekiyor. Gençlerimizin spor yapmaları için elimizden geleni yapmamız lazım. Bunu sizlere de söylüyorum. Belediye başkan vekilime söylüyorum.  Bir kurum yeni oluştuğu zaman doğal olarak ihtiyaçları oluyor. Kapaklı yeni bir ilçe olduğu için en iyi bilen yer olması lazım. Spor müdürlüğümüzün kurulması için mücadele ettik ve kuruldu. Bundan sonra evet ilden isteyeceğiz. Ama ilçedeki birimlerimiz de yardımcı olacak. Yeni kurulan bir kurum doğan yeni bir bebek gibidir. Başlangıçta iyi bir başlangıç yaptığı zaman daha da ilerler diye düşünüyorum.   Kapaklıya spor salonu lazım bunu müdür beye de söyledim. Bizim gençlere sağlıklı spor yapma imkanı vermemiz lazım. Kapaklı’da kamuda şu an için yer sıkıntısı yok. Yer sıkıntısı şöyle var denilebilir para var yer yok denirse eğer olur. Şu anda bizim özellikle Gençlik Spor Bakanlığı’na ve Milli Eğitim Bakanlığı’na spor salonu için talebimiz olması lazım’’ dedi.  

 

‘’KAPALI SPOR SALONUNU, YÜZME HAVUZUNU BU İLÇE HAK EDİYOR’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Tok; ‘’Hayırlısı ile göreve başladık. Öncelikle sayın kaymakamımıza buraya geldiği için teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar yaklaşık bir aylık bir süremiz oldu. Bu bir aylık süremizde genel olarak öncelikle sayın kaymakamımız belediyemiz ilçemizdeki diğer kurumlarımızın her türlü desteğini  gördük. Tabii ki bizim çalışmalarımız bundan sonra daha da hız kazanacak. Öncelikle desteğe ihtiyacımız daha da artacak. Bu noktada sadece bir kurum olarak değil bizler gençlerimize ve ilçemize hizmet edeceğimiz için tüm kurumlar olarak beraber çalışmak mecburiyetindeyiz. Belki planlamalarını bizim yapmamız gerekir. Bu planlamalar doğrultusunda da öncelikle genç neslimizi hedef alarak, geleceğimize yatırım yaparak çalışmalarımızı bundan sonraki zaman da hız kazandırarak devam edeceğiz. Burada kısıtlı imkanlarla gerçekten mükemmel işler çıkartıyoruz. Aslında bu işler de imkanlar kısıtlı olduğu için çok göz önünde bulunmuyorlar. Halkın bu alınan derecelerden haberi olmuyor maalesef. Çünkü izleme veya yanında olma fırsatı bulamıyorlar. Bunun için çalışmalar yapılıyor. Bir tane ihale çalışması var kapaklı spor salonu için. Anadolu lisesinin arkasındaki araziye yapılacak 500 kişilik bir kapalı spor salonu çalışması şu anda mevcut.  İhale aşamasına kadar gelindi. İnşallah ihalesi en kısa zamanda yapılarak hızlı bir şekilde inşaat çalışmaları başlayacak. Tabii ki bir tane kapalı spor salonu ve açık spor salonu 110 bin -120 bin nüfuslu ve her yıl ortalama 10 bin-20 bin göç alan bir ilçemiz için yeterli değil. Bu noktada bizler bu çalışmaları sunacağız inşallah. Bu kapalı spor salonunu, yüzme havuzunu bu ilçe hak ediyor. Ve inşallah bu hak ettiklerimizi bizler yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10