Başkan adayları iddialı geliyor

21 Ocak Pazar günü Beylice Düğün Salonu'nda yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda seçimlere başkan adayı olarak girecek olan M

Çerkezköy 19.01.2018 21:20:00 0
Başkan adayları iddialı geliyor

21 Ocak Pazar günü Beylice Düğün Salonu’nda yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası  Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda seçimlere başkan adayı olarak girecek olan Mevcut Oda Başkanı Mustafa As olmak üzere Recep Şahin,Fatih Kaleli çalışmalarını hızla sürdürüyor.Başkan adayları ziyaret etmedik şoför esnafı bırakmıyor. Her bir aday ziyarette bulunduğu şoför esnafına yeni dönemde çok daha farklı hizmetler yapacaklarını ve şoför esnafının sorunlarını çözümlemek için özverili bir çalışma sürdüreceklerini belirterek kendilerine ve ekiplerine destek istiyorlar.

 

PROJELERLE GELİYORUZ

 

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan adayları her kesim şoför esnaf ziyaretinde  ilgiyle karşılanıyor ve bu ilgiden de son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar.  Mustafa As , Recep Şahin ve Fatih Kaleli önceki gün de yaptıkları ziyaretlerde servisçi, taksici ve kamyoncu esnafının öncelikle sıkıntılarını çözümlemek için çalışma yapacaklarını ve odaya yeni bir hizmet binası kazandıracaklarının sözünü verdi.  As, görevde bulunduğu iki yıllık başkanlığı sırasında her kesim şoför esnafının sıkıntılarını çözümlemek  için çalıştığını ve  sıkıntıların bir bölümünün çözüme kavuşturulduğunu belirterek hafta başı itibariyle de uzun bir süre yaptıkları çalışma neticesinde UKOME’nin Çerkezköy’e bir birim açılmasını sağladıklarını ifade etti. As, yeni dönemde yeniden göreve geldiğinde çok daha farkı çalışmalar yaparak sıkıntıların öncelikle çözüme kavuşması için çalışacağını belirtti. Recep Şahin de çalışmalarına hız kesmeden sessiz ve derinden sürdürdüğünü, çok güzel projelerle göreve geleceğini ve şoför esnafının ne kadar sorunu varsa hepsini çözüme kavuşturmak için ekibiyle özverili bir şekilde çalışma yapacağını dile getirdi.  Fatih Kaleli ise ziyaretlerinde  göreve çözüm odaklı bir ekiple geleceğini  odadaki tüm üyelerin sıkıntılarının çözüme kavuşturularak bölgede sıkıntısı olmayan oda üyeleri olacağını  odaya yeni bina kazandırılması içinde projelerinin hazır olduğunu ve kendisine destek verilmesi ile başkan seçildiğinde bu sorunlarını çözüme kavuşturacağını ifade etti. Başkan adayları kazanan kim olursa olsun kazananın oda olacağını ve adaylar arasında herhangi bir sorun bulunmadığını, her birinin birer iyi arkadaş olduklarını ve çalışmalarını cumartesi günü gece son saatlere kadar ekipleriyle birlikte sürdüreceklerini de belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10