Zirve takibini sürdürüyoruz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 15.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Bigaspor'u konuk etti. Yağmur nedeniyle ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada rakibi karşısın

21.01.2018 16:55:00 0
Zirve takibini sürdürüyoruz

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Barış Esa yönetirken yardımcılıklarını ise Mert Kor, Resul Kocameşe ve Umutcan Bayram yaptı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor karşılaşmaya Sedat, Mert, Halim, İsmail, Orhan, Etoga, İliyas, Yunus, Sefa, Ali Rıza ve Mustafa Kemal ilk onbiri ile çıkarken,konuk ekip Bigaspor ise Taner, Burhan ,Ercan, Onur, Murat, Metin, Diabone, Kubilay, Gürbüz, Yoldaş ve Cenk kadrosu ile çıktı.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Başlama düdüğü ile birlikte maça etkili başlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Özellikle sol kanattan İliyaz ile etkili olan temsilcimiz karşısında konuk ekip Bigaspor ise savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 8’inci dakikasında temsilcimiz golü buldu. Sol kanattan İliyaz’ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Ali Rıza rakip defansın arasından düzgün bir vuruş gerçekleştirerek 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti.

 

1911 YÜKLENDİ

 

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip Bigaspor ise temsilcimiz karşısında ilk dakikalarda etkili olamadı. Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan İliyaz’ın vuruşunu kaleci Taner son anda çeldi. Sol kanattan gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Etoga’nın vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. Konuk ekip Bigaspor karşılaşmada en ciddi atağını 21’inci dakikada yakaladı. Sol kanattan Murat Efe’nin kullandığı serbest vuruş kale direğini sıyırarak auta çıktı. Yoğun yağış altında oynanan karşılaşmanın ilerleyen bölümleri ise orta alan şeklinde devam etti.

 

İLK  DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında temsilcimiz Sefa ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Özellikle yağışla birlikte ağırlaşan zeminde her iki takım oyuncuları da top kontrolü yapmakta zorlandılar. 42’inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Ali Rıza’nın vuruşunu kaleci Taner kontrol etti. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ZEMİN AĞIRLAŞTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye kontrollü başladı. 46’ıncı dakikada Ali Rıza’nın vuruşunu kaleci Ercan aynı güzellikle kontrol altına aldı. Ağırlaşan zeminde her iki takım oyuncuları da top kontrolü yapmakta zorlandılar. 63’üncü dakikada günün başarılı ismi Ali Rıza’nın yerine oyuna İbrahim girdi. Oyuna girdikten sonra takıma canlılık getiren İbrahim’in 65’inci dakikada ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş kaleci Taner’de kaldı. 73’üncü dakikada ise kaleci Taner’in önde olduğunu gören İbrahim’in uzaklardan gerçekleştirdiği aşırtma vuruş ise direği sıyırarak auta çıktı.

 

BİGASPOR TÜM HATLARIYLA YÜKLENDİ

 

78’inci dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan İbrahim’in vuruşunu yine Taner kontrol etti. 83’üncü dakikada ise 1911 Çerkezköyspor’da İlyas’ın yerine Furkan Şerifoğlu oyuna dahil oldu. Konuk ekip Bigaspor taraftarının desteği ile temsilcimiz kalesine yüklense de savunma hata yapmadı. Özellikle İsmail ve Orhan ikilisi gelişen Bigaspor’a pozisyon bulma imkanı tanımadı. 89’uncu dakikada ise Sefa oyundan çıkarken yerine ise Ünal girdi. Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak beş dakika uzatma verdi. Heyecanın arttığı uzatma dakikalarında 1911 Çerkezköyspor savunma ağırlıklı oynarken, konuk ekip Bigaspor ise tüm hatlarıyla beraberlik için yüklendi. Bigaspor’un yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor Furkan ile geliştirdiği önemli fırsatı değerlendiremedi.

 

28 PUANA YÜKSELDİK

 

Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 1-0’lık galibiyetin ardından 1911 Çerkezköyspor oyuncuları galibiyetin sevincini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştı. 1911 Çerkezköyspor elde ettiği 1-0’lık galibiyetle puanını 28’e yükseltirken, Bigaspor ise 22 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10