İşbirliği protokolü imzalandı

Namık Kemal Üniversitesi ile Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Çerkezköy 21.01.2018 21:00:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

İmzalanan protokol ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı 2. sınıf öğrencileri deneyimlerini arttırırken teorik bilgilerini uygulama yaparak geliştirebilecek.

 

Namık Kemal Üniversitesi ile Ceva Lojistik Limited Şirketi arasında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, mesleklerini uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilerini arttırmak amacıyla Eğitim ve Öğretimde İşbirliği Protokolü imzalandı.

 

HAZIR  BULUNDULAR

 

Protokolü Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Ceva Lojistik Limited Şirketi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Baştürk imzalarken Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman, akademisyenler ile Ceva Lojistik Limited Şirketi yetkilileri de hazır bulundu.

 

ÖĞRENCİLER DENEYİM KAZANACAK

 

İmzalanan protokol ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı 2. sınıf öğrencileri bir yandan mesleki deneyimlerini arttırırken bir yandan da teorik bilgilerini uygulama yaparak geliştirilebilecek. Bu kapsamda Ceva Lojistik Limited Şirketi’nin fabrika, laboratuvar ve diğer birimlerinde uygulanması konularına ilişkin iki kurumun işbirliğinde bulunması kararlaştırıldı.

 

NİTELİKLİ MEZUNLAR YETİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ

 

Prof. Dr. Osman Şimşek, Üniversite olarak alanında nitelikli mezunlar yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek imzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10