Doğanspor galibiyeti koruyamadı

Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda deplasmanda Saray Belediyespor'a konuk oldu.

22.01.2018 19:19:00 0
Doğanspor galibiyeti koruyamadı

Rakibi karşısında 3-0 öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı.

 

GOLLER ŞAFAK’TAN GELDİ

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor Muhammed, Emre, Anıl ,Mesut, Hilmican, Ömer, Fırat Gürbüz, Feyyaz Erik, İlker Kerse, Fırat Işık Şafak Törin kadrosu ile çıktı. Maçın ilerleyen bölümlerine doğru etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor golü erken buldu. Mesut’un ara pasında topla buluşan Şafak düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Rakibi karşısında üstünlüğü koruyan temsilcimiz ilk devrenin sonlarına doğru Şafak ile bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı.

 

DOĞANSPOR KAÇTI SARAY YAKALADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Çerkezköy Doğanspor ikinci devrenin hemen başında Fırat Işık’ın golüyle birlikte farkı üçe çıkardı. Ev sahibi ekip oyundan kopmayarak bulduğu golle ümitlendi. Son 20 dakikası müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada iki tanede penaltıdan gol bulan Saray Belediyespor skoru 3-3’e getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 3-3 sonuçlandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10