Çerkezköy'de ekipler hazır

Çerkezköy Belediyesi tarafından etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı gerekli önlemlerin alındı.

Çerkezköy 22.01.2018 19:23:00 0
Çerkezköy

25 kişilik ekiple çalışmaların yürütüleceğini belirten Başkan Akay 24 saat esasına göre çalışılacağını ve ekiplerin en kısa sürede duruma müdahale edeceğini kaydetti.

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı gerekli önlemlerin alındı.

 

ÇALIŞMALAR 24 SAAT ESASINA GÖRE YÜRÜTÜLECEK

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “25 kişilik ekiple 24 saat esasına göre çalışmalar yürütülecek. Bununla ilgili gerekli planlamalar yapıldı. İnşallah bu kışı hiçbir olumsuzluk yaşamadan atlatmayı hedefliyoruz” dedi.

 

DEPODA 300 TON TUZ VE 15 TON DA SOLÜSYON VAR

 

Başkan Akay, şu an itibariyle Çerkezköy Belediyesi Teknik Hizmetler Birimi’ne ait depolarında 300 ton tuz ve 15 ton solüsyon bulunduğunu belirterek “Ayrıca 2 tuzlama aracı, 1 solüsyon aracı, 2 kar küreme aracı, 3 kepçe ve 3 adet de greyderden oluşan araç parkurumuz da çalışmalarda kullanılacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

ZABITA SÜREKLİ DEVRİYE GEZECEK

 

Özellikle rampalar ve Atatürk Viyadüğü’nde meydana gelebilecek buzlanma olaylarına karşı ekiplerin periyodik aralıklarla gerekli kontrolleri yapacağını belirten Başkan Akay, “Buzlanma olaylarında tehlike arz eden bölgeler sürekli devriye gezen zabıta ekiplerimizce düzenli periyotlarla kontrol edilecek. Herhangi bir olumsuzlukta hemen Teknik Hizmetler ekiplerine bilgi verilecek. Ekiplerimiz de en kısa sürede duruma müdahale edecek” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10