KAPAKLI BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Kapaklı Belediyesi tarafından etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı gerekli önlemler alındı.

Kapaklı 24.01.2018 20:30:00 0
KAPAKLI BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, etkili olabilecek kar yağışı ve buzlanmalara karşı belediyenin ekip ve ekipmanlarıyla kışa hazır olduklarını söyledi.

 

Başkan Mandalı, 30 kişilik ekiple, araç parkında bulunan 3 adet Beco-Lader kepçe,1 adet Kar Küreme ve tuzlama kamyonu, 1 adet tuzlama kamyonu olmak üzere iki  kamyon ve 1 grayder ile depolarda bulunan 380 ton tuz ile fen işleri ekiplerinin kışa hazır olduğunu belirterek  ‘’Acil müdahale ekipleri ve araç parkı ile halkın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kar yağışı sonucu yaşanabilecek don ve buzlanma olaylarına karşı ise belediye olarak solüsyon ve tuz stoğumuzu hazırladık" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Mandalı ekiplerin gece gündüz çalışmalarını sürdüreceklerini de belirterek "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız. Rabbim İnşallah bu kışı da sağ salim vatandaşlarımızla birlikte geçirmeyi nasip etsin. Rabbim Rahmetini esirgemesin inşallah." açıklamasında bulundu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10