Uzunköprü deplasmanındayız

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.grupta 16.hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmalar ile tamamlanacak.

26.01.2018 20:43:00 0
Uzunköprü deplasmanındayız

Haftaya lider durumda giren Altınova Belediyespor haftayı bay geçerken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk olacak.

 

ALTINOVA BELEDİYESPOR BAY GEÇECEK

 

Haftaya 36 puanla ilk sırada giren Altınova Belediyespor’un bay geçtiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.grupta ikinci sırada yer alan Sultangazispor evinde ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Pazar günü Cebeci Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Metin Ataş, Derya Şanlıtürk, Mücahit Şentürk ve Zeki Erdem Şen yönetecek. Ligde Sultangazispor oynadığı 14 karşılaşmada sekiz galibiyet beş beraberlik ve tek yenilgi alarak 29 puanla ikinci sırada, Lüleburgazspor ise oynadığı karşılaşmalarda bir galibiyet ve iki beraberlik alıp 5 puanla son sırada yer alıyor.

 

1911 DEPLASMANDA

 

14 karşılaşmada 9 galibiyet bir beraberlik ve dört yenilgi alarak 28 puanla üçüncü sırada haftaya giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda 20 puanla altıncı sırada bulunan Uzunköprüspor’a konuk olacak. Pazar günü Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 14.00. Zorlu karşılaşmayı ise Oktay Koçak yönetirken, yardımcılıklarını ise Özgür Tolga Özcan, Furkan Çoban ve Kenan Güney yapacak.

 

HEDEF GALİBİYET

 

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Uzunköprüspor maçı hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde moralleler üst düzeyde. Temsilcimiz bugün yapacağı son antrenmanın ardından öğlen saatlerinde Uzunköprü’ye hareket edecek. Son iki haftada elde ettikleri iki galibiyet ile büyük bir moral kazandıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Ligin ilk devresinin son haftalarında aldığımız mağlubiyetler serisinin ardından yeni teknik direktörümüz ile çıktığımız yeni yolda üst üste iki galibiyet alarak büyük moral bulduk. Bu haftada da deplasmanda Uzunköprüspor’a konuk olacağız. Yakaladığımız moralle bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılacağız. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur” dedi.

 

ÇORLUSPOR EDİRNE’Yİ KONUK EDECEK

 

Haftaya 22 puanla dördüncü sırada giren Edirnespor ise deplasmanda 18 puanla sekizinci sırada bulunan Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen Trakya derbisi Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Engir Uğur, Muhammed Tutak, Arzu Görgün ve İlayda Nihal Çetiner yönetecek.

 

ÇANAKKALE DERBİSİ BİGA’DA

 

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’a tek golle mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara alan Bigaspor ise evinde Çanakkale derbisinde Yeni Çanspor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Birand Gümüş yönetecek. Gümüş’ün yardımcılıklarını ise Doğukan Türkeş, Atakan Tutan ve Ayberk Demirbaş yapacak. Bigaspor oynadığı karşılaşmalarda yedi galibiyet bir beraberlik ve altı yenilgi alarak 22 puanla beşinci sırada yer alırken, Yeni Çanspor ise üç galibiyet dört beraberlik ve yedi yenilgi ile 13 puanla 11’inci sırada bulunuyor.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

 

Ligde 19 puanla yedinci sırada bulunan Gaziosmanpaşaspor ise hafta sonunda evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalova Kadıköyspor’u konuk edecek. Tolga Tugay İnan’ın yöneteceği ve Fettah Büyükyıldız, Kadir Devrim ve Halil İbrahim Kızılcan’ın yardımcı hakem olarak görev yapacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de Yıldıztabya Stadyumunda oynanacak.

 

ÇIKSALINSPOR DEPLASMANDA

 

Ligde orta sıralarda mücadele eden İstanbul temsilcileri Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile Çıksalınspor Alemdağ Stadyumunda karşı karşıya gelecekler . Pazar günü saat 14.00’de Serhat Tan’ın yöneteceği karşılaşmada Tan’ın yardımcılıklarını ise Alper Çelik, Doğancan Mercan, Şerif Şahin yapacak. Ligde Çekmeköy Belediyesi Alemdağaspor oynadığı 14 karşılaşmada dört galibiyet beş beraberlik ve beş yenilgi alarak 17 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Çıksalınspor ise dört galibiyet iki beraberlik ve yedi yenilgi alarak 14 puanla onuncu sırada bulunuyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10