Limon Manav'ın açılışını Başkan Akay yaptı

MHP Çerkezköy İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Akar'ın oğlu Bestami Akar'ın sahibi olduğu Limon Manav dün törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 28.01.2018 20:00:00 0
 Limon Manav

Dün saat 14.00’te Fatih Mahallesi Polat Çıkmazı Sokak No:11’de açılışı yapılan Limon Manav’ın açılışına katılım yoğun oldu.

 

‘’ÇERKEZKÖY DEVAMLI GÜZELLEŞİYOR VE GELİŞİYOR’’

 

Kurban kesimi sonunda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün burada açılışını gerçekleştireceğimiz işyeri ile ilçemiz yeni bir işyeri daha kazanmış olacak. Çerkezköy devamlı gelişiyor ve güzelleşiyor. Gelişen büyüyen Çerkezköy’ümüzün  her alanda böyle güzel işletmelere ihtiyacı var. Bugün’de açılışını yaptığımız bu güzel işletmenin sahiplerine ve ilçe halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor bol ve hayırlı kazançlar diliyorum.”dedi. Başkan Akay’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesini Başkan Akay, İşyeri Sahibi Bestami Akar’ın babası MHP Çerkezköy İlçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Akar ve Belediye Meclisi Üyesi Hasan Sakallı ile birlikte kesti. Açılışa katılanlara açılış sonunda pasta ve meşrubat ikramı yapıldı.

 

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Limon Manav Sahibi Bestami Akar, açılış sonunda mutlu günlerinde yanlarında olan başta Belediye Başkanı Vahap Akay olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti. Bestami Akar, “Limon Manav işletmesi olarak bir gün değil her gün halk günü yapacağız. Fiyatlarımız oldukça makul olup herkesime ve her bütçeye uygundur.Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.”dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Limon Manav açılışına, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, belediye meclisi üyeleri Ali Dede, Hasan Sakallı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kayır ve ilçe yönetimi, Fatih Mahallesi Muhtarı  Mehmet Çetin, MHP Tekirdağ Eski İl Başkanı Yunus Meral, MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı İbrahim Narçın ve dernek yöneticileri Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ahmet Narçın, Taekwonda milli hakemlerinden Fikri Güzel, esnaflar ve kalabalık bir mahalle sakini katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10