Taşeron başvuruları inceleniyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından oluşturulan inceleme komisyonu taşeron işçilerin başvurularını değerlendirmeye başladı.

Çerkezköy 28.01.2018 20:02:00 0
Taşeron başvuruları inceleniyor

Değerlendirme sonucu sınava girmeye hak kazananların Çerkezköy Belediyesi’nin internet sitesinden duyurulacağı belirtildi.

 

KOMİSYON BAŞVURU DOSYALARINI TEK TEK İNCELENİYOR

 

5 kişiden oluşan inceleme komisyonu, 2 ocak tarihinde başlayan ve 11 Ocak tarihinde son bulan başvuruları değerlendirme çalışmalarına başladı. Yetkililer 11 Ocak’ta son bulan başvuruları titizlikle ve tek tek incelendiğini belirterek, “ Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan taşeron işçilerin başvuruları alındı. İnceleme komisyonumuz yapılan bu başvuru dosyalarını tek tek incelemeye başladı.Yapılan bu incelemelerde başvuru dosyaların ön incelemesi yapılmasının ardından asıl incelemesi yapılıyor. Ayrıca başvuru sahiplerinin SGK’dan emeklilik sorgulaması, emniyetten de güvenlik sorgulaması yapılıyor. Yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonunda sınava girmeye hak kazananların isimleri belediyemizin internet sitesinden yayımlanarak duyurulacak” dedi.

 

TAŞERON ŞİRKET KURULMASI ŞUBAT MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLECEK

 

Yetkililer, belediyenin taşeron işçi şirketi kurma sürecinin 2 Nisan’a kadar tamamlanacağını  ve belediye bünyesinde şirket kurulması konusun da  Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda gündeme geleceğini ifade ederek yapılacak sınavdabaşarılı olanların belediye bünyesinde kurulan şirkette çalışmaya başlayacaklarını belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10