Başkan Eşkinat sivil toplum kuruluşlarının genel kurullarına katıldı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının genel kurullarına katıldı.

Süleymanpaşa 29.01.2018 21:07:00 0
Başkan Eşkinat sivil toplum kuruluşlarının genel kurullarına katıldı

BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, önceki gün genel kurullarını gerçekleştiren Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi, Tekirdağ Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf Odası ile Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Esnaf Odasının genel kurullarını ziyaret ederek başkan adaylarına başarılar diledi.

 

İLK OLARAK ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ TEKİRDAĞ ŞUBESİ’NE KATILDI

 

İlk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi’nin Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği genel kurulu ziyaret eden Başkan Eşkinat, Dernek Başkanı Servet Gürkan’la ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet ederek genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan da Eşkinat’a teşekkür etti.

 

ESNAF ODALARININ GENEL KURULLARINI TAKİP ETTİ

 

Daha sonra Tekirdağ Kahveciler, Karaevli Düğün Salonu’ndaki Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf Odasının genel kuruluna katıldı. Eşkinat, Oda Başkanı Fahrettin Bayar’a başarılar diledi. Son olarak Süleymanpaşa’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olarak kabul edilen Tekirdağ Madeni Eşya ve Ağaç İşleri Esnaf Odasının Özdemirler Düğün Salonu’nda yapılan genel kurulunu ziyaret eden Başkan Eşkinat, burada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve çeşitli meslek ve esnaf odalarının başkanları ile birlikte genel kurulu takip etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10