​Çiftçilere gece eğitimleri devam ediyor

Tekirdağ İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa Dedecik Mahalesi'nde ve Malkara Sağlamtaş Mahallesi'nde çiftçilerle bir araya gelindi.

Tekirdağ 29.01.2018 21:09:00 0
​Çiftçilere gece eğitimleri devam ediyor

ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELİNDİ

 

İlk önce Tekirdağ İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa Dedecik Mahalesi’nde çiftçilerle bir araya gelindi.

 

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Tekirdağ İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ahmet Tekgöz, KTV. Şube Müdürü Süreyya Atmaca, Süleymanpaşa İlçe Müdürü Ufuk İşcan katılımı ile gerçekleşen gece eğitiminde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. ihtiyaç duyulan tarım ve hayvancılık konularına değinildikten sonra çiftçilerin sorunları ve karşılaştıkları zorluklarla cevap ve özüm önerileri getirildi.

 

MALKARA SAĞLAMTAŞ MAHALLESİ’NDE DE YAPILDI

 

Daha sonra Malkara Sağlamtaş Mahallesi’nde Tekirdağ İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İl Müdür Yardımcısı Kazım Alataş, Hayvan Sağlığı v Yetiştiriciliği Şube Müdürü Tolga Özkan, Malkara İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş katılımları gece eğitimi düzenlendi.

 

VERİMLİ HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNDE DURULDU

 

Hayvan yetiştiriciliği potansiyeli yüksek olan yörede özellikle hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği, bakım ve besleme konuları üzerinde durulmuştur.  Kırsal kalkınma desteklemeleri hakkında bilgi verildi.  Çiftçilerin yaşadıkları sorunlar, üretimde karşılaştıkları güçlükler konuşuldu. Daha verimli hayvan yetiştiriciliği üzerinde duruldu.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10