Hem eğleniyor hem öğreniyorlar

Yarıyıl tatilinin bitmesine sayılı günler kala "Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi'nde öğrenciler hem eğlenerek, hem de eğitimlerine katkıda bulunularak geçirmeleri sağlanıyor.

Marmara Ereğlisi 30.01.2018 20:57:00 0
Hem eğleniyor hem öğreniyorlar

‘’BOŞ ZAMANLARINI VERİMLİ DEĞERLENDİRİYORLAR’’

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde sömestr tatiline giren öğrencilerin boş zamanlarını verimli değerlendirebilmelerine yönelik olarak çalışmalar yapıldığı ifade eden yetkililer; Gençlik Merkezi’nde eksik kaldıkları derslerden ek ders alarak akademik anlamda başarıyı hedefleyen öğrenciler, tiyatro ve sinema gösterimleri ile de boş zamanlarını eğlenerek değerlendiriyorlar. Çalışmalar kapsamında origami, bilgisayar kullanımı, kitap okuma saati, etüt ve ödev saati yer alıyor’’ dedi.

 

‘’TİYATRO VE SİNEMA GÖSTERİMLERİ YAPILIYOR’’

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde öğrencilerin akademik eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin de düzenlendiğini belirten yetkililer;’’Öğrencilerin boş zamanlarını eğlenerek ve sosyalleşerek geçirmeleri amacıyla Gençlik Merkezi’nde sinema ve tiyatro gösterimleri gerçekleştiriliyor.  Bu kapsamda Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’ndeki öğrenciler,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi’nin ortak organize ettiği, Marmaraereğlisi Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen “Alaaddin'in Sihirli Lambası” adlı çocuk tiyatro oyununu izlediler. Tiyatroda gönüllerince eğlenen öğrencilere oyun sonrası çikolata ve balon hediye edildi’’ dedi.

 

‘’EĞİTİM VE KÜLTÜRE HER ZAMAN ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERDİK’’

 

Marmaraereğlisi Başkanı İbrahim Uyan ise Öğrencilerin yoğun bir eğitim öğretim dönemi geçirdiğini belirterek; “Marmaraereğlisi Belediyesi olarak eğitim ve kültüre her zaman çok büyük önem verdik. Gençlik Merkezi’mizde öğrencilerimizin yarıyıl tatilini hem eğlenerek hem de eğitimlerine katkıda bulunarak geçirmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda uzman eğitmenlerimizle sömestr tatiline özel kurslarımız mevcut. Öğrencilerin sosyalleşmesi amacıyla da tiyatro ve sinema gösterimleri sunuyoruz. “diye konuştu.

 

Haber / Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10