Ak Partililerden Afrin'e destek

Malkara'da Ak Parti Hacıevhat Mahalle Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terörist unsurlarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla bir araya geldi.

Malkara 30.01.2018 21:01:00 0
 Ak Partililerden Afrin

‘’ESKİ TÜRKİYE YOK’’

 

TSK'nın bugün sınırları tehdit eden ve küresel emperyalizmin maşası olan örgütlere karşı başlattığı bu operasyonu desteklediklerini belirten Malkara Ak Parti Hacıevhat Mahalle Başkanı Yılmaz Küçük; ‘’Afrin'de işimizin olmadığını düşünenler, Batı'nın tepkisinden korkanlar şunu bilmelidirler ki; eski Türkiye yok. Artık kendi geleceğini kendisi tayin eden, karar alırken Avrupa'nın fikrini değil, halkın fikrini ve onayını alan büyük çağdaş güçlü bir Türkiye var. Ülke sınırlarımızı tehdit eden kim ve hangi güç olursa olsun böyle bir halk ve böyle bir ordu karşısında kaybetmeye mahkumdurlar. Dış güçler bilmelidirler ki, ülkemize göz dikenin gözünü oyar, onlara dünyayı dar edecek bir halk ve şanlı bir ordu olduğunu bilmelidirler. Ordumuzun Afrin'deki Zeytin Dalı Operasyonu'nu desteklediğimizi bir daha belirtip Ordumuzun oradan sağ salim ve muzaffer olarak dönmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz" dedi.

 

‘’HACIEVHAT MAHALLESİ TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR’’

 

Hacıevhat Mahallesi'nin Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, "Ben öncelikle halkına ve mahalle başkanlığı adına teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'da olduğu gibi ve daha öncesi olduğu gibi kesinlikle bu mahalle Türkiye'yi çok seviyor. Türk halkının en büyük yansıması birlik ve beraberliğin sebebidir. Biz bu arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz. Bu açıklama beni çok sevindirdi. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Ümit Kocabaş tarafından tüm şehitler için yapılan dua ile basın açıklaması son buldu.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10