Bezgin: CHP ile işim olmaz, olmadı

Kendisi hakkında "Kapısında beklediğin günleri unutma" ifadelerini kullanan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin'e cevap veren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, "Kimin kim

Kapaklı 31.01.2018 21:30:00 0
Bezgin: CHP ile işim olmaz, olmadı

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin’in sosyal medyada yaptığı paylaşımın altına yorum yazarak “Kapısında beklediğin günleri unutma” ifadelerini kullanan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’e cevap gecikmedi. İlçe Teşkilatında dün saat 14:00’da basın açıklaması yapan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Kenan Seçkin’e cevap verdi.

 

“SADECE GÜLÜYORUM”

 

“CHP İlçe Başkanı mevkidaşım sosyal medyada açıklamalarımın altına yorum yapmış sonrasında da kaldırmıştır. Ancak yaptığı yorumun fotoğrafını çekip gazeteye göndermiş ve yazdığı yazıda ‘kapısında beklediğin günleri unutma’ demiş” diyen Bezgin, bu sözlere sadece güldüğünü, kendisinin CHP ile asla işinin olamayacağını ifade etti.

 

“2011’DEN BERİ AK PARTİ’DE SİYASET YAPIYORUM”

 

Çizgisinin belli olduğunu söyleyen Bezgin “Geçmişimizde de Demokrat Parti meclis üyeliği vardır. 2011 yılında şuanda İç İşleri Bakanı olarak görev yapan Süleyman Soylu’nun AK Parti’ye geçişi ile 2011 yılından beri AK Parti’de görev almaktayız. Şimdi ben kendisine sormak istiyorum. Bu soru öncesinde de kesinlikle CHP’li kardeşlerimi ayırt ve tenzih ediyorum. Kimin kimin kapısında beklediğini, kimin kimlerin önüne atladığını en iyi o biliyor” dedi.

 

SEÇKİN’E SORDU

 

Bezgin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Olmaz ama olur da bir gün partisinin belediye başkanı geçmişte olduğu gibi partimizin genel başkanı, ülkemizin cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne atlar, ‘beni ne olur partiye alın’ der ve partimiz de onu kabul ederse ki böyle bir ihtimal asla yok, AK Parti’ye geçemez. Kenan Seçkin ve ekini AK Parti’ye mi oy atar yoksa CHP’ye mi oy atar? 2009 yılında oyunu, CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan rahmetli Nuri Eroğlu’na mı yoksa benim de içinde bulunduğum Demokrat Parti’ye mi atmıştır? Saygım ve konumumdan dolayı kimse bana geçmişi açtırmasın. Son olarak da benim çocuklarımın ikisi de belediyede maaş almıyor. Arif olan anlar”

 

BAŞBAKAN YILDIRIM DA KATILACAK

 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, 3 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’da Başbakan Binalı Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Tekirdağ Kongresi’ne de değindi. Pazartesi günü İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Marmara Bölge Sorumlusu Murat Yıldırım ile görüşme yaptığını, yapılan görüşmede Tekirdağ’da Cüneyt Yüksel ile devam kararının alındığını kaydeden Bezgin bu kararın partiye ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti.

 

KONGREYE DAVET ETTİ

 

Tekirdağ 6. Olağan Kongresi için Kapaklı’dan da araçlar kaldıracaklarını, araçların saat 10:30’da belediye meydanından hareket edeceğini söyleyen Bezgin, tüm Kapaklılıları il kongresine davet etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10