'İyiliğe dönüştür' projesi yeniden hayata geçti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları bir süre ara verdiği 'İyiliğe Dönüştür' projesini yeniden hayata geçirdi.

Çerkezköy 1.02.2018 21:46:00 0

CHP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ihtiyaç sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine ‘İyiliğe Dönüştür’ projesini yeniden hayata geçirdiklerini belirtti.

 

‘İYİLİĞE DÖNÜŞTÜR’ PROJESİ YENİDEN HAYATA GEÇİRİLDİ

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları yönetimi öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere başlattığımız ve iki buçuk yıl sürdürdüğümüz ‘İyiliğe Dönüştür’ isimli sosyal sorumluluk projemiz kapsamında 2 bin ihtiyaç sahibi vatandaşımızı giydirdik. Yaklaşık 6 aylık  ara verdiğimiz bu projemizi ihtiyaç sahiplerinden gelen yoğun talep üzerine ocak ayı son haftasında yeniden başlatarak hayata geçirdik.”dedi.

 

YARDIMSEVERLERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

 

Alaca; CHP Çerkezköy kadın kolları olarak’ İyiliğe dönüştür adı altında devam kararı aldığımız sosyal  sorumluluk  kampanyamıza yardım severlerimizin daha önce olduğu gibi yine yardımseverlerimizin katkı ve yardımlarını bekliyoruz. Yardımseverlerimizin getireceği giysi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Bu nedenle tüm duyarlı ve yardımseverlerimizin kampanyamıza desteklerini bekliyoruz. Katkı ve destek verecek vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. Ebru Alaca birkaç gün içinde konu ile ilgili basın toplantısı yaparak detaylı bilgi vereceğini de belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN    


0282 726 91 91
0282 747 65 10