Süper Lig'de 18.hafta heyecanı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 18.haftada altı karşılaşma oynanacak. Geçtiğimiz hafta ilk mağlubiyetini almasına rağmen en yakın rakibinin beş puan ilerisinde haftaya lider giren Kapaklıspor deplasmanda Sa

Kapaklı 2.02.2018 23:53:00 0
Süper Lig

KAPAKLISPOR DEPLASMANDA

 

Ligde 18.haftaya lider giren Kapaklıspor hafta sonunda Sağlamtaşspor’a konuk olacak.  Geçtiğimiz hafta evinde Saray Belediyespor’a 2-1 mağlup olarak bu sezonun ilk yenilgisini alarak taraftarını üzen Kapaklıspor oynadığı 15 karşılaşmada 38 puan toplayarak ilk sırada yer alıyor. Sağlamtaşspor ise geçtiğimiz hafta deplasmanda Çerkezköy Doğanspor’a tek golle mağlup olurken, ligde oynadığı 16 karşılaşmada beş galibiyet beş beraberlik ve altı yenilgi alıp 20 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor. Malkara 14 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”

 

Bu hafta zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Hasan Dükanlı“ Geçtiğimiz hafta evimizde Saray Belediyespor’a mağlup olarak bu sezon ilk yenilgimizi aldık. Bu yenilgi nazar boncuğu olsun. Bu haftadan sonra toparlanarak oynayacağımız karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılmak isteyeceğiz. Pazar günü Malkara deplasmanında Sağlamtaşspor’a konuk olacağız. Rakibimizi mağlup edip en yakın rakibimiz ile puan farkını korumayı hedefliyoruz” dedi.

 

DOĞANSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligde 33 puanla ikinci sırada bulunan 1461 Karadenizspor ise evinde 32 puanı bulunan Marmara Ereğlisi Belediyespor’u konuk edecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Haftaya averajla dördüncü sırada giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköyspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan karşılaşma ise Şarköy Sahası’nda oynanacak. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden Çerkezköy Doğanspor Başkanı Kazım Asbaş“ Bu haftadan sonra puan kayıpları istemiyoruz. Şarköyspor’u mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

SARAY BELEDİYESPOR PUANSIZ GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KONUK EDECEK

 

Lider Kapaklıspor’u mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişatına son veren Saray Belediyespor ise hafta sonunda evinde puansız Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde Saray Belediyespor’un ise 21 puanı bulunuyor. Son haftalarda aldığı puan kayıplarıyla birlikte 22 puanla yedinci sıraya kadar gerileyen Çorlu Kültürspor evinde 24 puanla altıncı sırada bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma ise aynı gün ve saatte Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak.

 

SİTESPOR MALKARA’YI KONUK EDECEK

 

ErgenegücüUlaşspor’un bay geçtiği haftada 20 puanla onuncu sırada bulunan Kapaklı Sitespor ise evinde 25 puanı bulunan Malkara 14 Kasımspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak. Maça mutlak üç puan ile çıkacaklarını ifade eden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Son iki haftadır beraberlikler aldık. Bu hafta evimizde Malkara 14 Kasımspor’u konuk edeceğiz. Taraftarımızın desteği ile maçtan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10