Haftanın maçı Çerkezköy'de

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 17.hafta Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak.

2.02.2018 23:54:00 0
Haftanın maçı Çerkezköy

Ligde zirve mücadelesi yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Pazar günü evinde ikinci sırada yer alan Sultangazispor’u konuk ederken, lider Altınova Belediyespor ise evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor karşısında galibiyet arayacak.

 

PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’DE

 

Haftaya 31 puanla üçüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda 32 puanla ikinci sırada bulunan İstanbul temsilcisi Sultangazispor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Safa Bozdağ yönetirken, yardımcılıklarını ise Fettah Büyükyıldız, Gürkan Kırabakan, Emre Korkmaz yapacak. İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşma ise golsüz eşitlik ile tamamlanmıştı.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Uzunköprüspor’u mağlup ederek ligin ikinci devresinde oynadığı üçüncü maçı da kazanmasını bilen temsilcimiz bulduğu moralle Sultangazispor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı antrenmanla başladı. Hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenman ile sürdüren temsilcimizde eksik bulunmuyor. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Bu hafta zirve adına önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Rakibimizi mağlup ederek yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu hafta evimizde oynayacağımız karşılaşmaya taraftarımızı bekliyoruz. Bu zorlu yolda taraftarımızın desteği bizler için önemli. Karşılaşmanın biletleri ise 5 TL olacak” dedi.

 

LİDER EVİNDE

 

Oynadığı 14 karşılaşmada 14 galibiyet ve iki yenilgi alarak 36 puanla ilk sırada bulunan Altınova Belediyespor ise ligin 17.haftasında evinde 20 puanla sekizinci sırada yer alan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk edecek. Hersekzade Ahmet Paşa Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Erkan Yegin’in yöneteceği karşılaşmada Bülent Eraykutlu, Enes Seymen ve Okan Kayataş görev alacak.

 

BİGASPOR EDİRNE DEPLASMANINDA

 

Geçtiğimiz hafta elde ettiği galibiyet ile kendine gelen dördüncü sıradaki Bigaspor ise deplasmanda 23 puanla beşinci sırada yer alan Edirnespor’a konuk olacak. Habibe Yorgun, Murat Şimşek, Furkan Yaman, Engin Ferik’in yöneteceği karşılaşma ise Edirne 25 Kasım Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 14.00.

 

ÇORLUSPOR ÇIKSALINSPOR’A KONUK OLACAK

 

Ligde oynadığı 15 karşılaşmada beş galibiyet, dört beraberlik ve altı yenilgi alan 19 puanlı Çorluspor 1947 deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan 14 puanlı Çıksalınspor’a konuk olacak. İstanbul Beyoğlu Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı ise Halil İbrahim Kızılcan yönetirken, yardımcılıklarını ise Enes Biroğlu, Ozan Burak Akduman ve Talha Öztürk yapacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR

 

Ligde beş puanla 12.Grubun dibinde yer alan Lüleburgazspor 22 puanda bulunan Gaziosmanpaşaspor’u konuk edecek. Haftalardır puana hasret olan Lüleburgazspor rakibinden puan yada puanlar alarak kötü gidişata dur demek isterken, Sultangazispor ise rakibini mağlup ederek taraftarı ile barışmak istiyor. Pazar günü saat 14.00’de 8 Kasım Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Gündeniz Gürtay yönetecek. Gürtay’ın yardımcılıklarını ise Okan Oral, Gülşah Nur Şen ve İlayda Nihal Çetiner yapacak.

 

14.00’DE BAŞLAYACAK

 

Ligde 13 puanla 11’inci sırada bulunan Yeni Çanspor ise 17.hafta karşılaşmasında 20 puanla Uzunköprüspor’u konuk edecek. Uzunköprüspor geçtiğimiz hafta evinde temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’a mağlup olurken, Yeni Çanspor ise Çanakkale derbisinde Bigaspor’a 3 golle yenilmişti. Serkan Eryılmaz’ın yöneteceği, yardımcıklarını Emre Ediz Çamlıdağ, Sabri Üstünel, Kenan Konca’nın yapacağı karşılaşma ise Pazar günü saat 14.00’de Çan İbrahim Bodur Stadyumunda oynanacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10