Sesli davet tepki çekti

AK Parti Tekirdağ 6. Olağan İl Kongresi bugün saat 12:00'da Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Tekirdağ 3.02.2018 00:05:00 0
Sesli davet tepki çekti

KONGREYE DAVET ETTİ

 

Kongreye saatler kala binlerce insan İstanbul Anadolu yakası kodlu bir telefon numarasından aranarak kongreye davet edildi. İstanbul’dan arandıklarını düşünerek telefonu açan vatandaşlar Cüneyt Yüksel’in ses kaydını dinledi. Ses kaydında Tekirdağlılara seslenen İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in “Ben AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz 6. Olağan İl Kongremiz 3 Şubat Cumartesi günü saat 12:00’da Süleymanpaşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Sizi ve ailenizi aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadeleri yer alıyor.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Telefonu duymayan, sonrasında arandığı numarayı arayan vatandaş da aynı ses kaydı ile karşılaşıyor. Bazı vatandaşlar bu daveti memnuniyetle karşılarken, bazı vatandaşlar “Bizim şahsi cep telefonu numaralarımız nasıl olur da bizim iznimiz ve bilgimiz olmadan başkalarına verilir. GSM şirketlerinin şahsımıza özel olan iletişim numaralarımızı gizli tutması gerekiyor” diyerek duruma tepki gösterdi. Tekirdağ İl Kongresi daveti için 0216 İstanbul alan kodlu bir numaradan arama yapılması da tepki çekti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10