'Düdüklüde Kıymalı Bamya'ÇOSB'de sahnelenecek

Bugüne kadar yaptığı etkinliklerle büyük beğeni toplayan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü bu kez de "Düdüklüde Kıymalı Bamya " adlı oyununu tiyatro severlerin beÄ

Çerkezköy 5.02.2018 19:21:00 0

8 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda sahnelenecek oyunun biletleri ise ücretsiz olacak.

 

ÇERKEZKÖYLÜLERİN BEĞENİSİNE SUNULACAK

 

Çerkezköy Organize Sanayi Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yapacak. İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncuları Sevinç Niş, Ayla Baki Yücesoy, Emin Maltepe, Ece Koroğlu, İpek Gülbir, Demet Ergün, Türkü Deyiş Çınar, Rami Çakır’ın oynadığı, Mehmet Baydur tarafından yazılan ve Serap Eyüboğlu tarafından yönetilen “ Düdüklüde Kıymalı Bamya” adlı oyun 8 Şubat Perşembe günü saat 19.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi konferans salonunda Çerkezköylülerin beğenisine sunulacak.

 

OYUNUN KONUSU

 

Düdüklüde Kıymalı Bamya, yaygınlaşan dedikodu ve eğitimsiz toplum kültürünü eleştirirken, bunlara karşı olanların ötekileştirilmesini sorguluyor. Sabah kahveleri, fal tutkuları ve içi boş anlamsız sohbetleriyle küçük burjuva kadınlarının duyarsızlıklarına komik bir bakış sergiliyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10