Akay, kapalı pazar yerini inceledi

Modern Kapalı Pazar yeri inşaatında incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kaba inşaatın kısa sürede tamamlandığını belirten Başkan Akay; "Belediyemiz Fen İşleri Müdür

Çerkezköy 6.02.2018 20:26:00 0
Akay, kapalı pazar yerini inceledi

Bu sayede hem şehrimize modern bir Pazar Yeri inşa ediyoruz, hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir Kapalı Pazar Yeri kazandırıyoruz” dedi.

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımına başlanan 5 milyon 919 bin TL bedelli Modern Pazar Yeri Projesi kapsamında çalışmalar devam ederken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay çalışmaları yerinde inceledi.

 

KIZILPINAR MAHALLESİ’NE DE YAPILIYOR

 

Kısa sürede kaba inşaatın tamamlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda Kapalı Pazar Yeri yapımına başladı. Bu sayede hem şehrimize modern bir Pazar Yeri inşa ediyoruz, hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir Kapalı Pazar Yeri kazandırıyoruz. Kızılpınar Mahallemizde yapımı devam eden Pazar yeri yaklaşık 2 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olacak. Çatı kaplama çalışmalarının sürdüğü Pazar yeri içinde zabıta noktası, mescit ve tuvaletler de bulunacak” ifadelerini kullandı.

 

UZAY ÇATI SİSTEM YAPILIYOR

 

Proje kapsamında şu anda uzay çatı sistemi yapıldığını belirten Başkan Akay; Ekiplerimiz bir yandan da iç ve dış cephe sıva çalışmalarını sürdürüyor. 5 milyon 919 bin TL ihale bedelli Modern Pazar Yeri Binamız 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı Pazar Yeri Alanı’nda, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da otopark alanı bulunacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10