Mandalı: Yaşadığımız kent hepimizin''

Temizlik İşleri Genel Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı, ekiplerin merkez ve kırsal ayrımı yapmadan aralıksız deva

Kapaklı 7.02.2018 19:43:00 0
Mandalı: Yaşadığımız kent hepimizin

‘’ÜZERİMİZE DÜŞEN VATANDAŞLIK GÖREVİNİ DE YERİNE GETİRMELİYİZ’’

 

Başkan Mandalı, ekiplerin mahallelerde mıntıka ve çevre temizliğine devam ettiğini belirterek; Bir kentin temizliği belediyelerin başlıca görevleri arasındadır. Yaşadığımız kent hepimizin. Bu amaçla, daha temiz ve yaşanılır bir Kapaklı için üzerimize düşen vatandaşlık görevini de yerine getirmeliyiz. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz’’ dedi.

 

‘’TEMİZLEMEK BELEDİYENİN ASLİ GÖREVİDİR’’

 

Çocuklara temizlik bilincini küçük yaşlarda aşılanması gerektiğini de ifade eden Başkan Mandalı; Böylelikle hem sokağımızı temizleyen temizlik görevlilerimizin işlerine kolaylık sağlamış, hem de daha temiz bir kentte yaşamış oluruz. Temizlemek belediyenin asli görevidir. Temizlemenin birinci görevi ise kirletmemektir. Kirletmeme kültürünü öğrenmemiz lazım. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek, şehrimize sahip çıkmalarıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanır bir Kapaklı  bırakmak hepimizin görevi” dedi.

 

‘’HER GÜN DÜZENLİ OLARAK ÇÖPLER TOPLANIYOR’’

 

Çalışanlarla daha temiz bir şehir yaratmak gayesinde olduklarını kaydeden Başkan Mandalı; ‘’Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöpler toplanıyor. Ekiplerimiz Şehrimizin ana arterleri, sokak ve mahallelerimizi süpürüyor. Ayrıca tüm ana arter ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerimizde süpürgeci ekiplerimiz çalışıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.'' dedi.

 

‘’İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZI HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEDİK’’

 

Kapaklı Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projeler ile şehrin çehresini değiştirdiklerini belirten Başkan Mandalı; ‘’Vatandaşlarımızın yaşadıkları şehirden mutlu olabilmeleri adına her geçen gün artan hizmet ağımız ile örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz. İlk günkü heyecanımızı hiçbir zaman yitirmedik. Tek gayemiz halkımızın bizlere verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirmek. Biz aklımızı, gönlümüzü ve belediyecilik birikimimizi ortaya koyarak şehrimizin çevre dostu ve yeşil alanlarıyla marka bir kent olma yolunda ilerlemesi adına gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10