Öğrenci servisleri tek çatı altında birleşti

Çerkezköy'de uzun süre öğrenci taşımacılığında hizmet veren S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci&Personel  Kooperatifi ile Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi birleşerek güç birliği

Çerkezköy 7.02.2018 19:51:00 0
Öğrenci servisleri tek çatı altında birleşti

Bu birleşime Zirve Öğrenci Servisleri’nden 5 ve mavi minibüslerden de 2 kişi katıldı.

 

BİRLEŞMELERİNİ KAHVALTI PROGRAMINDA AÇIKLADILAR

 

S.S. 170 Nolu Lider Öğrenci &Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu ve kooperatif ortakları ile Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Fatih Kuş ve kooperatif ortakları ile bu birleşime dahil olan Zirve Kooperatifi’nden 5 ve S.S. Akarsu Minibüsleri’nde öğrenci taşımacılığı yapan 2 kişi de bu güç birliğine dahil oldukları belirtildi.

 

82 ARAÇLIK BİR GÜÇ OLUŞTURDUK

 

Lider Öğrenci&Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu yemek sonrası yaptığı konuşmada birleşme ile toplam 82 araçlık bir güç birliği oluşturduklarını belirterek, “Birleşme konusunda daha önce ilçemizde faaliyet gösteren öğrenci servisleri kooperatifleriyle bir dizi toplantılar yaptık. Bu konuda zorlu bir süreç geçirdik. Aynı zamanda yeni eğitim öğretim yılı başında da zorlanmalar oldu. Ancak bu görüşmeler sonunda aşıldı. Bugün burada iki kooperatifimizin birleşmesinden dolayı birlik ve beraberlik ve aynı zamanda bir kaynaşma kahvaltısı düzenledik. Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile Lider Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi resmen tek çatı altında birleşmiştir. Bu birleşimle 24 araç Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nden 5 araç Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nden 2 araç mavi minibüslerden ve iki araç da dışarıdan aramıza katıldı. Ve şu an 82 araçlık bir araç filomuzla büyük bir güç oluşturduk.  Bundan böyle Lider Öğrenci&Personel Servisleri Kooperatifi çatısı altında faaliyetimiz devam edecek. Kongremizi de mart ayı içinde yaparak yeni yönetimimizi belirleyeceğiz.  Ayrıca   Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin olduğu yeri de öğrenci kayıt işlemleri için tutacağız. Şunu da belirtmek istiyorum yedek araç sorumlusu olarak da Umut Kırım’ı görevlendirdik. Kısaca bu konuda bilgi vereyim, bir arkadaşımızın aracı arızalandığında yedek araç ona tahsis edilecek. Amacımız kimsenin öğrencisini almak değil. Daha kısa sürede hizmet vermek.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10