Yeni yönetimden Eşkinat'a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul sonucu Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Salih Canikli, Yönetim Kurulu ile birlikte Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat?

Süleymanpaşa 9.02.2018 00:18:00 0
Yeni yönetimden Eşkinat

KENETLENME ZAMANI

 

Ziyarette Tekirdağspor Başkanı Salih Canikli gerçekleştirmek istedikleri projeleri Başkan Eşkinat ile paylaştı. Canikli; “Tekirdağspor’un geçirdiği bu zor zamanlarda şehrimizin takımına sahip çıkmak istedik. Şu anda maddi olarak sorunumuz yok. Kulübe gelir getirecek bir çok projemiz var. Bu projeleri sizlerle değerlendirip bütün bir şehir hep birlikte Tekirdağspor’u desteklemek için bugün buradayız. Diğer ilçelerimizi de gezip oralardan da destek alacağız. Bir bütün olarak Tekirdağspor’un başarısı için kenetlenme zamanı.” dedi.

 

ATKI VE FORMA HEDİYE ETTİLER

 

Tekirdağspor’un yeni Başkanı Salih Canikli’yi öncelikle tebrik ederek sözlerine başlayan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Tekirdağ’ın tanınmış isimlerinden birinin bu göreve soyunması Tekirdağspor için oldukça umut verici. Ben öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Süleymanpaşa Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde her zaman Tekirdağspor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dilerim bu yıl takımımız mücadelesi ile ligde kalır ve önümüzdeki sezonda bu güzel projelerle birlikte hak ettiği yerlere ulaşır. ” diye konuştu.Tekirdağspor’un şahlanması için projelerin masaya yatırıldığı ziyaret yaklaşık 1 saat sürerken ziyaret sonunda Tekirdağspor Başkanı Salih Canikli Başkan Eşkinat’a isminin yazılı olduğu Tekirdağspor forması ve Tekirdağspor atkısı hediye etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10