TEGV'DEN BAŞKAN EŞKİNAT'A ZİYARET

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı temsilcileri Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, makamında ziyaret etti.

Süleymanpaşa 9.02.2018 00:19:00 0
TEGV

Tarihi Belediye Binasında gerçekleşen toplantıda TEGV temsilcileri Bülent Belin ve Emre Öztürk’ün yanı sıra, TEGV bağışçılarından Marmara Şirketler Grubu ve Lila Kağıt firması sahipleri Celal Öğücü ile Aydın Öğücü ziyarette hazır bulundu.

 

BÜYÜK ÖLÇEKLİ BİR EĞİTİM PARKI İNŞA EDİLMESİ ÖNGÖRÜLDÜ

 

Toplantıda TEGV’in Süleymanpaşa’da hayata geçirmeyi hedeflediği önemli bir proje ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken projede TEGV ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile Süleymanpaşa’da büyük ölçekli bir eğitim parkı inşa edilmesi öngörüldü.

 

EŞKİNAT DESTEK SÖZÜ VERDİ

 

Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi’nin eğitim alanında gerçekleştirdiği projeleri TEGV yetkilileri ve bağışçıları ile paylaştı. TEGV’in eğitim parkı projesi için Süleymanpaşa’yı seçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eşkinat, projenin hayata geçirilebilmesi için belediye olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 

EĞİTİM, BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT KENTİ SÜLEYMANPAŞA TERCİH EDİLDİ

 

TEGV Saha Destek Müdürü Bülent Belin, Süleymanpaşa Belediyesi’nin eğitim ve kültür alanında ülke çapında her geçen gün daha sık adından söz ettirdiğini belirterek eğitime, bilime, kültüre ve sanata önem veren Süleymanpaşa’da kalıcı bir eğitim merkezi kurulmasının doğru bir tercih olacağına inandıklarını kaydetti. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda proje ile ilgili genel fikirler üzerinde duruldu. Toplantı sonunda taraflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

PROJENİN DETAYLARI KAMUOYUNA AÇIKLANACAK

 

Öte yandan, Süleymanpaşa Belediyesi ve TEGV iş birliği ile gerçekleştirilmesi öngörülen proje ile ilgili detaylı bilgi verilmezken, projenin detayları ortaya çıktığında kamuoyuna konuyla ilgili açıklama yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10