BAL'da 17.hafta tamamlandı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 17.hafta Pazar günü oynanan karşılaşmaların ardından tamamlanırken, lider Altınova Belediyespor evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'u tek golle geçerek puanÄ?

9.02.2018 00:23:00 0
BAL

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Sultangazispor’a tek golle mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara aldı.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR TEK GOLLE MAĞLUP

 

Haftaya 31 puanla üçüncü sırada giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde 32 puanla ikinci sırada giren Sultangazispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz istediği futbolu bir türlü ortaya koyamadı. Özellikle maçın hakeminin kararları iki takım oyuncularını agresifleştirirken, ilk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde taraftarının desteğini arkasına alan ve gol arayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda gol bulamadı. Konuk ekip Sultangazispor ise yakaladığı kontra atakta 77’inci dakikada bulduğu golle öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda beraberlik için yüklenen temsilcimiz arzuladığı golü ise bir türlü kaydedemedi. Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Sultangazispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Sultangazispor bu önemli galibiyet ile puanını 35’e çıkartırken, 1911 Çerkezköyspor ise 31 puanda kaldı.

 

LİDER TEK GOLLE GÜLDÜ

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun 17. Haftasında Altınova Belediyespor evinde kazanma alışkanlığını sürdürdü. Sarı Yeşilliler, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u ağırlarken, Emin Akyıldız-Lokman Akyıldız iş birliği ile rakibini 1-0 mağlup etti.HersekzadeAhmetpaşa Stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda daha etkili ve atak oynayan Altınova Belediyespor golü koklamaya başladı. Dakikalar 55’i gösterdiğinde Emin Akyıldız’ın ara pasında Mustafa Topuz gole çok yaklaştı.Sağlı sollu ataklar geliştiren Altınova Belediyespor’da Cihan Korucuoğlu’nun akıl dolu pasında topla buluşan Emin Akyıldız ceza sahasına girdi ve boştaki arkadaşı Lokman Akyıldız’la buluşturdu. Tecrübeli oyuncu yerden sert bir vuruşla Alemdağ kalecisi Safa Erdal’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İstanbul ekibi 90+4’de Ahmet Kıyı’nın kullandığı serbest vuruşta Musa Demir’in kafa vuruşunu Orkun Özdemir parmaklarının ucuyla kornere çelerek gole izin vermedi. Evinde oynadığı maçı 1-0 kazanan Altınova Belediyespor maç sonunda taraftarıyla galibiyet coşkusunu yaşadı. Altınova Belediyespor bu galibiyet ile puanını 39’a yükseltirken, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise 20 puanda kaldı.

 

ÇORLUSPOR 1947 SON DAKİKALARDA KAZANDI

 

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta kümede kalma uğraşı veren Çorluspor 1947, deplasmanda zorlu Çıksalınspor deplasmanından altın değerinde üç puanla döndü.Maddi zorlularla boğuşan alt sıralardan uzaklaşmak isteyen ve baraj maçı oynamamak için puanlara ihtiyacı olan Çorluspor 1947 deplasmanda Çıksalınspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Çorluspor 1947 arzuladığı gole ise son dakikalarda ulaştı. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikasında sahneye çıkan Serkan Bozkurt attığı golle Çorluspor 1947’ye altın değerinde üç puan kazandırdı. Bu sonuçla Çorluspor 1947 puanını 22’ye yükseltti.

 

GOL SESİ ÇIKMADI

 

Spor Toto Bölgesel lig 12. Grupta mücadele eden Bigaspor deplasmanda oynadığı karşılaşmadan bir puanla döndü. Edirne 25 Kasım stadında oynanan karşılaşma yağan yağmurdan dolayı ağırlaşırken müsabaka iki denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçti. Karşılaşmanın 44. Dakikasında Edirnespor’un kazandığı penaltı atışını Bigaspor kalecisi Taner kurtarırken karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 

LÜLEBURGAZSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

 

Bölgesel Amatör Lig 12.grupta ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor, evinde ağırladığı Gaziosmanpaşaspor’a 4-0 mağlup oldu.Ligin 17. hafta karşılaşmasında 8 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmada iki takım da maça kontrollü başladı.İlk dakikaları ortada geçen mücadelenin ilerleyen dakikalarında ise rakip takım Lüleburgazspor kalesine yüklenmeye başladı. Orta alanda rakip takım oyuna dahi iyi hükmederken, temsilcimiz defansta açıklar vermeye başladı.33. dakikada gelişen Gaziosmanpaşaspor atağında ise Kazım golü atarak takımını 1-0 öne geçirdi.Bu golün üstünden çok geçmeden 37. dakikada defansın bakışları arasında topla buluşan Tunahan Ergül, güzel bir vuruşla takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı.Lüleburgazspor ise ilk yarıda pek etkili olamazken, ilk 45 dakikalık bölüm 2-0 sona erdi.İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi olan Lüleburgazspor, geliştirdiği ataklarda son vuruşu bir türlü yapamazken, rakip takım ise defansın arkasına atılan ara paslarla gol aradı.Bu atakların birinde sağ kanattan yapılan ortaya arka direkte bekleyen Kadir Köse kafayla topu Lüleburgazspor ağlarına yolladı. Bu golle iyice gardı düşen Lüleburgazspor’da bir tek genç oyuncu Barış kendi çabalarıyla topu rakip sahaya taşımaya çalışırken, diğer oyuncular etkisiz kaldı.Dakika 70’te ise yine bir defans arkası koşu yapan rakip oyuncu Kadir Köse kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü atarak skoru 4-0 yaptı.Gaziosmanpaşaspor bu galibiyet ile puanını 25 yaparken, Lüleburgazspor ise beş puanda kaldı.

 

UZUNKÖPRÜSPOR DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yeni Çanspor evinde Uzunköprüspor’u konuk etti. Maçın ilk dakikalardan itibaren rakip kalede galibiyet arayan Uzunköprüspor geliştirdiği ataklarda gol ve goller bulamadı. Ev sahibi ekip Yeni Çanspor ise taraftarının desteği ile toparlansa da galibiyeti getirecek golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Yeni Çanspor puanını 14 yaparken, Uzunköprüspor ise bir puanla puanını 21 yapıp kendisine sekizinci sırada yer buldu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10