Gündoğdu: "Oda için yeterli sayıya ulaştık"

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eralâ€??

Tekirdağ 9.02.2018 00:25:00 0
Gündoğdu: "Oda için yeterli sayıya ulaştık"

Gündoğdu, üyelere müjde vererek Tekirdağ Servisçiler Odası’nı kurmak için yeterli sayıya da ulaştıklarını ifade etti.

 

Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral’ın düşen plakalarla ilgili yaptıkları açıklamaların kamuoyunca yanlış anlaşıldığını kaydetti. Gündoğdu, üyelere müjde vererek Tekirdağ Servisçiler Odası’nı kurmak için yeterli sayıya da ulaştıklarını ifade etti.

 

“YANLIŞ ANLAŞILDI”

 

Dün saat 11.30’da dernek binasında açıklamalarda bulunan Tekirdağ S ve J Plakalı Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral geçtiğimiz günlerde bir televizyonda düşen plakalarla ilgili açıklamalarda bulunmuşlardır. Bu konuyla ilgili bizzat CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’nın vasıtasıyla Tekirdağ ulaşım daire başkanımız ile görüştük. Biz sıkıntılarımızı telefonda anlattık, konunun öyle olmadığını insanların plaka ve hat üzerinde fazla takıntı yapmamalarını söyledi. Şuan ki S ve J plaka uygulamasına UKOME olarak memnun olduklarını, bu harflerle taşımacılığın ayrıştırıldığını ve kesinlikle S ve J plakalarını iptal etme gibi haklarının olmadığını ifade etti. Ulaşım Daire Başkanımız bunların tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi. Daire başkanımız önümüzdeki hafta bir gün Çerkezköy’de ki esnafımız ile buluşup hem sıkıntılarını dinleyecek hem de gerekli açıklamayı yapacaktır” dedi.

 

“ODAYI KURACAĞIZ”

 

Gündoğdu “ Bazı arkadaşlarımız tamamen ön plana çıkıp farklı şeyler peşinde oldukları için bu sıkıntıları ortaya atıyorlar. Ama hiçbir şekilde S ve J plakanın haklarını kimsenin elinden alamayacaklarını ve verilen bir hakkında da alınmayacağını bizde biliyoruz, onlarda biliyorlar. Bu saatten sonra esnaf olarak yapmamız gereken Servisçiler Odasını kurup tamamen kendi görevimizi kendimiz yapmaktır. İnşallah en kısa zamanda Tekirdağ Servisçiler Odasını kuracağız. Bu konuda bütün esnafımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

“OLUŞTURDUĞUMUZ DOSYALARLA ANKARA’YA GİDECEĞİZ”

 

Tekirdağ Servisçiler Odası için yeterli sayıyı yakaladıklarını ifade eden Gündoğdu “ Oda kurmak için yeterli sayı 501’dir. Bizim Çerkezköy’de 496 üyemizin sicilleri mevcut, Çorlu ve Tekirdağ’da ise 250’nin üzerinde imzamız var. Ayrıca öğrenci kooperatiflerimizin de eksik olan sicillerini bir an önce ulaştıracakları bilgisini verdiler. Pazartesi günü Çorlu’da Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy esnafı bir araya gelerek dosyalarımızı oluşturacağız. Oluşturduğumuz dosyalarla da önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğiz. Amacımız binle gidip bu sıkıntıyı Ankara’da çözmektir. İnşallah bütün esnafımız için hayırlısı olur” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10