Belediye'den ihtiyaç sahiplerine evinde sıcak yemek

Çerkezköy Belediyesi bakıma muhtaç, yaşlı, engelli vatandaşlara Ocak ayı başında başlayan haftanın 6 günü, günlük iki öğünlük sıcak yemek dağıtımları aralıksız bir şekild

Çerkezköy 9.02.2018 20:17:00 0
Belediye

100 KİŞİYE ULAŞTIRILIYOR

 

Ocak ayı başından bu yana ilçe genelinde bulunan bakıma muhtaç, yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara Çerkezköy Belediyesi olarak sıcak yemek dağıtımına başlandığını ve şuanda tespit edilen 100 kişiye haftanın 6 günü, günlük iki öğünlük sıcak yemek dağıtımı yapıldığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Haftanın 6 günü, günlük iki öğünlük 3 çeşit sıcak yemeği bakıma muhtaç, engelli, yaşlı ve maddi durumu kötü olan vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” dedi.

 

3 ÇEŞİT YEMEK DAĞITILIYOR

 

Akay “ Sıcak yemekler her gün bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine götürülerek sefer tasları ile teslim ediliyor ve bir önceki gün verilen sefer tasları alınıyor. Yemekler steril ve hijyenik ortamda hazırlanıyor ve kontrolleri de sürekli yapılıyor. İlçe genelinde bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, evinde sıcak yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlarımızın kendilerinin veya komşularının Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze müracaat etmeleri durumunda, yapılacak incelemenin ardından bu vatandaşlara da sıcak yemek ulaştırılacak. Çerkezköylü hemşerilerim bu konuda duyarlı olur, çevresinde ve komşuları içerisinde gerçekten yardıma ve bakıma muhtaç, yaşlı, engelli, maddi imkansızlıkları olan hemşerilerimizi bizlere bildirirlerse, bizler de gerekli incelemeyi yapar ve zor durumda olan vatandaşlarımıza ulaşırız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10