Gönülverenlerden anlamlı gece

Çerkezköy'e Gönülverenler Derneği önceki akşam PashaOtelde Kızılpınar ilkokul yararına düzenlediği yardım gecesi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çerkezköy 11.02.2018 21:37:00 0
Gönülverenlerden anlamlı gece

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Önceki akşam gerçekleştirilen gecede konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay “ Derneğimiz kurulduğundan bugüne kadar sosyal sorumluluk aktivitelerini devam ettiriyor.

 

Öncelikle bu gece Çerkezköy’e Gönülverenler derneği olarak sosyal sorumluluk projemiz kapsamında siz değerli konuklarımızın katılımıyla anlamlı bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bu nedenle bu güne kadar çalışmalarımızda bizlere destek olan katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Derneğimizin kurulduğu yıl olan 2016 yılında sosyal sorumluluk  projemiz ve aktiviteleri aralıksız bir şekilde yaptık” diyerek derneğin bu güne kadar yaptığı bütün çalışmaları teker teker anlattı. Akay “ Bu akşam ki organizasyonumuz ile Kızılpınar İlkokulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için bu güzel geceyi düzenledik. Bu anlamlı geceye katılan herkese tekrar çok teşekkür ediyorum”dedi. 

 

ÇEKİLİŞ YAPILDI

 

Başkan Murat Akay’ın konuşmasının ardından gecede gerçekleşen çekiliş için bilet satışı yapıldı. 10 TL’den satışa sunulan biletlere katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Çekiliş öncesi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay’a 50x60 ebadında Atatürk poltresi hediye etti. Çerkezköylü işadamlarından dernek üyesi Murat Danacı ve eşi Hacer Danacı’nın çekiliş için bağışladıkları mobil  cep telefonu yapılan çekilişte Erdem Yavuz’a çıktı. Erdem Yavuz’da telefonu ihtiyaç sahibi bir öğrenciye verilmek üzere okul Müdürü Ali Baygın’a teslim etti.

 

PORTRE BİN 650’YE GİTTİ

 

Daha sonra dernek üyesi Naciye Biber’inbüyük özenle Gümüş işlemeli çerçeveli Atatürk Posteri 250 TL’den açık artırmaya çıkarıldı. İlk arttırmayı CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez 500 TL’den başlattık.  Açık artırmayı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı olan Necati Aksu bin 650 TL vererek aldı. Aksu, “Gönül isterdiki bu gece bu anlamlı Atatürk Resmi bin 650 TL yerine en az bir milyon TL’ye satılmalıydı. Nihayetinde bu bir yardım amaçlı. Bu güzel geceyi düzenleyen dernek yönetimine ve teşekkür ediyorum”dedi.CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez’de arttırma sonunda Kızılpınar ilkokuluna 500 TL bağışta bulundu.

 

GECEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği’nin Kızılpınar İlkokulu yararına düzenlediği yemeğe, Tekirdağ BeyazayDerneği Başkanı Adnan Şahin, TRAMDED Başkanı Rüstem Tuna,CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Metin Dönmez,Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi, Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri  ve  Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz,Kızılpınar İlkokulu Müdürü Ali Baygın ve okul öğretmenleri,STK yöneticileri  ile çok yaklaşık 200 kişi katıldı.Gece canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10