Öğrenci servislerine denetim

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Marmaraereğlisi ilçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ile birlikte Sultanköy Mahallesi'nde öğrenci taşımacılığı y

Marmara Ereğlisi 13.02.2018 00:39:00 0
Öğrenci servislerine denetim

KURALLARA UYMAYAN ARAÇ SAHİPLERİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

 

Denetimde servis araçlarının yönetmelikte belirtilen kurallara uyup, uymadığı kontrol edilirken, öğrencilerin emniyet kemeri takması, araçların temizliği, servis araçlarının izin belgesi kontrolü, servis sürücülerinin ve yardımcısının yeterlilikleri incelendi. Öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması için bütün ayrıntıların incelendiği denetimler çerçevesinde, kanun ve yönetmelikte belirtilen kurallara uygun olmayan ve uymayan araç sahiplerine cezai işlem uygulandı.

 

“ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ”

 

Öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanması için denetimlerin devam edeceğini dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Velilerimizin bizlere emanet ettiği çocuklarımızın okullarına güvenle ulaşmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Zabıta ekiplerimiz, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte denetimlerini yapıyorlar. Öğrencilerimiz için her konuda üzerimize düşen görevleri titizlikle yürütüyoruz. “diye konuştu.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Zabıta ve Jandarma ekipleri tarafından okul öğrencilerinin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve çocukların güvenli bir trafik ortamında eğitim-öğretimlerini sağlaması için yapılan denetimler yılsonuna kadar aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10