Lider kendine geldi

Ligin son haftalarında yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte taraftarını üzen Kapaklıspor 19.hafta karşılaşmasında evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköy'u konuk etti.

13.02.2018 00:40:00 0
Lider kendine geldi

İlk devreyi tek gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklıspor ikinci devre bulduğu gollerle maçtan 5-0 galip ayrıldı.

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Pazar günü Saat 13:00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakaya Kapaklıspor; Serhat, Ömer, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay, Nail Şarköyspor ise İsmail, Nazmi, Cevat, Devran, Sezai, Tolga, Çağatay, Orbay, Berk, Süleyman ve Gökalp ilk onbiri ile başladı. Maça taraftarı önünde mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren ataklarını hızlandırdı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında sahneye çıkan tecrübeli oyuncu Hüseyin mükemmel bir kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı.

 

GOL YAĞMURU SÜRDÜ

 

Hüseyin ile bulduğu golle rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ise geliştirdiği ataklarda sonuca gidemedi. Karşılaşmanın ikinci devresine fırtına gibi giren Kapaklıspor Berkay’ın şık golüyle farkı ikiye çıkardı. İkinci golün gelmesiyle birlikte konuk ekip Şarköy oyun disiplininden tamamen koptu. 57’inci dakikada Berkay’ın şık pasında topla buluşan golcü oyuncu Şaban skoru 3-0 yaptı. Rakibi karşısında ikinci devre tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor’da 68’inci dakikada Şaban düzgün vuruş ile farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise genç oyuncusu Serdar ile bir gol daha bulan Kapaklıspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. Kapaklıspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 42’ye yükselterek liderliğini sürdürürken, Şarköyspor ise on puanda kaldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10