Doğanspor uzatmalarda yıkıldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya üçüncü sırada giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor evinde Kapaklı Sitespor'u konuk etti.

13.02.2018 00:40:00 0
Doğanspor uzatmalarda yıkıldı

Maçın hemen başında Şafak’ın golüyle öne geçen Çerkezköy Doğanspor uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle bir puana razı oldu.

 

GOLÜ ERKEN BULDU

 

Pazar günü Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor etkili başladı. Karşılaşmanın ilk dakikasında gelişen atakta topla buluşan Şafak düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköy Doğanspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konu ekip Kapaklı Sitespor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 32’inci dakikasında gelişen konuk ekip Kapaklı Sitespor atağında Anıl topu kendi ağlarına göndererek skor 1-1 oldu. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmadı.

 

AĞIR YARA ALDI

 

İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde galibiyet golünü arayan Çerkezköy Doğanspor 55’inci dakikada tekrar öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan tecrübeli oyuncu Fırat Işık düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-1 yaptı. Herkes maçın böyle biteceğini sanarken, uzatma dakikalarında sahneye çıkan Serkan Akyüz düzgün vuruş ile skoru belirledi. 2-2. İki kez öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamayan Çerkezköy Doğanspor şampiyonluk yarışında ağır bir yara alarak 36 puanda kalırken, Kapaklı Sitespor ise puanını 24 yaptı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10