Başakşehir Koleji lige fırtına gibi başladı

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D Grubu ilk hafta karşılaşmasında Başakşehir Koleji Gençlikspor evinde Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşılaştı.

13.02.2018 00:42:00 0
Başakşehir Koleji lige fırtına gibi başladı

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Başakşehir Koleji Gençlikspor karşılaşmadan da 9-0 galip ayrıldı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 15.30’da başlayan karşılaşmaya Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlikspor Uğur, Barış, Erhan, Kemalettin, Ozan, Berkay, Tolga, Murat, Mert, Fırat ve Emre ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Samsunlular Yaşar Doğuspor ise Mehmet Ergün, Mehmet Zeydin, Şirvani, Mustafa, Erhan, Salih, İbrahim, Necati, Yavuz, Yunus, Faruk kadrosu ile çıktı. Maça çok hızlı başlayan Başakşehir Koleji Gençlikspor karşılaşmanın 11’inci dakikasında Tolga Şen’in ayağından bulduğu golle öne geçti. 18’inci dakikada ise kazanılan korner vuruşunda Murat’ın golüyle farkı ikiye çıkartan Başakşehir Koleji Gençlikspor 21’inici dakikada ise Tolga Şen’in serbest vuruştan kazandırdığı golle skoru 3-0 yaptı.

 

9-0 MAĞLUP ETTİ

 

Karşılaşmanın 28’inci dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına bu kez Ozan Aşık geçti. Ozan’ın şutunda top ağlarla buluşturarak skoru 4-0 yaptı. Rakip kalede sağlı sollu ataklarını sürdüren Başakşehir Koleji Gençlikspor’da Tolga Şen şık bir vuruş ile farkı beşe çıkardı ve ilk devrenin skorunu belirledi. İlk devreyi 5-0 önde tamamlayan Başakşehir Koleji Gençlikspor ikinci devre de hızını kesmedi. 57’inci dakikada sağ kanattan yapılan ortayı iyi takip eden Tolga Şen kafa vuruşuyla skoru 6-0 yaptı. Bu golden dört dakika sonra ise sahneye çıkan Emre düzgün vuruş ile skoru 7-0 yaptı. Oyun disiplininden kopan Samsunlular Yaşar DoğusporBaşakşehir Koleji Gençlikspor karşısında varlık gösteremedi. 77’inci dakikada bir kez daha sahneye çıkan Emre düzgün bir vuruş gerçekleştirdi ve skoru 8-0 yaptı. Bu golden üç dakika sonra 80’inci dakikada Emre bir gol daha kaydederek skoru tayin etti. Karşılaşmada 4 golle Tolga Şen ve üç gol atan Emre Karakaya yıldızlaştı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10