Vatandaşların yüzü gülmeye devam ediyor

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak amacıyla yardımlarına devam ederken bu kez de Azad ve Beray adlı çocuklara akülü sandalye yardımında bulundu.

Kapaklı 13.02.2018 00:46:00 0
Vatandaşların yüzü gülmeye devam ediyor

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

 

Başkan Mandalı; Akülü tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacak. "Azad evladımız ve Beray kızımızın yüzlerindeki mutluluk bize yetiyor. Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz’’ dedi. 

 

YARDIMA BELEDİYE OLARAK DEVAM EDECEĞİZ

 

İmkânlar doğrultusunda engelli vatandaşların her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Mandalı; Bizlerin onlara desteği ile evlerine bağlı kalmayarak sosyalleşme imkanı bulacaklar. Akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine bir nebzede deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileri de birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz'' dedi. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar Başkan Mandalı'ya teşekkür etti.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10