Öztrak, yeniden A takımında

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP genel başkan yardımcılığı görevine getirilerek  Kılıçdaroğlu'nun Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Tekirdağ 13.02.2018 00:48:00 0
Öztrak, yeniden A takımında

CHP’de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri belli oldu.  18 isim Kılıçdaroğlu’nun A takımında yer aldı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP genel başkan yardımcılığı görevine getirildi. Öztrak, Kılıçdaroğlu’nun Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

 

TRAKYA’DAN MYK’YA GİREN TEK İSİM OLDU

 

Bu durumu Tekirdağlılar sevinçle karşılarken  bir dönem aradan sonra tekrar genel Başkan Yardımcısı olan Öztrak, Tekirdağlılar’a ve CHP’lilere teşekkür etti. Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek kendisinin MYK’da yer almasını isteyen teşkilat mensuplarını da unutmayan Öztrak, Trakya’dan MYK’ya giren tek isim oldu.

 

KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ A TAKIMI ŞÖYLE

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni A Takımı şöyle: İdari ve mali işler – Haluk Koç, Basınla İlişkiler Ve Kurumsal İletişim – Tuncay Özkan, Dış İlişkiler – Öztürk Yılmaz, Ekonomi Politikaları – Aykut Erdoğdu, Eğitim Politikaları – Lale Karabıyık, Halkla İlişkiler – Gamze Akkuş İlgezdi, Arge-bilim yönetim ve kültür platformu – Fethi Açıkel, Bilgi ve iletişim teknolojileri – Onursal Adıgüzel, Doğa hakları – Gülizar Biçer Karaca, Hukuk politikaları – Muharrem Erkek, İnsan hakları – Tekin Bingöl, İşçi sendikaları, meslek odaları ve siviltoplum kuruluşları – Veli Ağbaba, İşveren sendikaları ve odalar – Çetin Osman Budak, Kamu diplomasisi – Ünal Çeviköz, Parti örgütü ve örgüt yönetimi, parti sözcüsü – Bülent Tezcan, Sosyal politikalar – Faik Öztrak, Yerel yönetim politikaları – Seyit Torun, Genel sekreterlik – M. Akif Hamzaçebi

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10