Şubat ayında doğan üyelere doğum günü partisi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, üyeleri için  'Doğum günü' partileri düzenlemeye devam ediyor.

Çerkezköy 13.02.2018 00:50:00 0
Şubat ayında doğan üyelere doğum günü partisi

Bu ayki doğum günü partisini Gökçağ Tekstil sahiplerinden Ayşen Çalışkan üstlenirken, düzenlenen doğum günü kutlamasında engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında Şubat ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Bu ayki doğum günü partisini Gökçağ Tekstil sahiplerinden Ayşen Çalışkan üstlenirken, düzenlenen doğum günü kutlamasında engelliler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, üyeleri için  'Doğum günü' partileri düzenlemeye devam ediyor. Dernek yönetimi tarafından da Şubat ayında doğan 50 kişi için önceki gün doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisini bu ay ise Gökçağ Tekstil sahiplerinden Ayşen Çalışkan üstlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan dernek olarak her ay üyelerin doğum günlerini kutladıklarını ifade ederek “ Bu ay gerçekleştirdiğimiz doğum günü partimizde 50’ye yakın üyemizin doğum gününü kutladık. Üyelerimizin sevinçlerini aileleri ile paylaşıp moral verdik. Bugün doğum günümüzün sponsoru olan Gökçağ Tekstil sahiplerinden Ayşen Çalışkan hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“ÇOK MUTLUYUM”

 

Özel insanlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Ayşe Çalışkan “ Bugün özel insanlarımızın doğum gününü kutlamaya vesile olduğumuz için mutluyum. Bütün kardeşlerimizin doğum gününü kutluyor, sağlıklı mutlu yıllar diliyorum” dedi. Ayşe Çalışkan ve dernek yönetimi doğum günü olan üyeleri hediyelerini takdim ederken, hep birlikte doğum günü pastasını kestiler.  Ardından Engelli vatandaşlar ve aileleri çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10