Mehmetçiklerin evlatlarına eğitim desteği

3 Mayıs Eğitim Kurumları çatısı altında Çerkezköy'de faaliyet gösteren ve kurulduğu günden bu yana şehit ve gazi çocuklarına ücretsiz eğitim kursu desteği sunan Doğru Cevap Özel Eğiti

Çerkezköy 13.02.2018 00:52:00 0
Mehmetçiklerin evlatlarına eğitim desteği

Afrin Harekatı ile Suriye’de vatan savunmasında bulunan Mehmetçik ve polislerin çocuklarının eğitim kursu ücretlerini ücretsiz karşılayacaklarını belirten Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu yetkilileri, Çerkezköy’de görev yapan tüm asker ve polis çocuklarının eğitim kursu ücretlerinde de yüzde 50 indirime gittiklerini kaydetti.  

 

KURS ÜCRETSİZ OLACAK

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte başlattığı Zeytin Dalı Afrin Harekatı planlandığı gibi devam ediyor. Sınır güvenliğinin sağlanması ve PYD/PKK terör örgütü tehdidinin ortadan kaldırılması amacıyla başlatılan harekata herkes imkanları ölçüsünde destek veriyor. Çerkezköy’de 3 Mayıs Eğitim Kurumları çatısı altında faaliyet gösteren Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu da, Afrin Harekatı’na Çerkezköy’den katılan askerlerin çocuklarına ücretsiz eğitim kursu verme kararı aldı.

 

POLİS VE ASKER ÇOCUKLARINA DA İNDİRİM UYGULANACAK

 

Bir yıldır eğitim sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade eden Doğru Cevap Özel Eğitim Kursu yetkilileri, “Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Mehmetçiklerimiz ülkemizi tehdit eden unsurlarla mücadele ederken, bizler de cephedeki Mehmetçiklerimizin çocuklarının eğitimine bir nebze olsa katkı sağlamak istedik. Bu katkının, yapılan kahramanlık karşısında bir hiç olduğunun farkındayız. Ancak manevi olarak bu hareket bizi rahatlatacak” dedi. Çerkezköy’de görev yapıp Afrin Harekatı’na katılan askerlerin çocuklarının tamamının eğitim kursu ücretlerinin 3 Mayıs Eğitim Kurumları tarafından karşılanacağını kaydeden yetkililer, Çerkezköy’de görev yapan polis ve asker çocuklarına da kurs ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını kaydetti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10