Başkan Bozdağ mazbatasını aldı

Hafta sonunda gerçekleştirilen 23.Olağan Genel kurulda 7'inci kez Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen Ali Bozdağ yönetimi ile birlikte mazbatasını aldı.

Çerkezköy 14.02.2018 20:40:00 0
Başkan Bozdağ mazbatasını aldı

DAĞ’IN ELİNDEN ALDI

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Pazar günü Dekor Düğün Salonunda gerçekleştirdiği seçimlerde Erkan Zümbül ve Necati Aksu ile yarışan mevcut başkan Ali Bozdağ sandık başına giden bin 95 üyenin 537 oyunu alarak yedinci kez başkanlığa seçilmişti. Ali Bozdağ dün saat 14.30’da mazbatasını yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği Çerkezköy Adliye Sarayındaki Çerkezköy İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mahmut Dağ’ın elinden aldı.

 

“ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Mazbata töreninin ardından konuşan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “Oda olarak mutluyuz ve gururluyuz. Kongremizi de hayırlısıyla bitirdik. Bir şölen içerisinde gerçekleşen genel kurulumuz önce Çerkezköy esnafına daha sonra Türkiye’ye hayırlı olmasını dileriz. Bize bu görevi yeniden layık gören esnafımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca tüm resmi ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog içinde olarak kanunun yetki verdiği bütün haklardan esnaflarımızın faydalanmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10