"Açık Kapı Projesi" Tekirdağ'da uygulamaya geçti

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan vatandaş odaklı hizmet olan "Açık Kapı Projesi" Tekirdağ'da uygulamaya geçtiğini ifade eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan vatandaşların far

Tekirdağ 15.02.2018 20:23:00 0
"Açık Kapı Projesi

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan vatandaş odaklı hizmet olan "Açık Kapı Projesi” Tekirdağ’da uygulamaya geçti. Türkiye’de uygulanması planlanan Açık Kapı Projesi’nin tanıtımı dün Tekirdağ Valiliği’nde yapıldı.

 

KİMLER KATILDI?

 

Açılışa, Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

 

‘’ VATANDAŞLARIN PROBLEMLERİNİ DOĞRUDAN ANLATACAKLARI BİR BİRİM’’

 

Büronun açılışında konuşma yapan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan bu projenin dün itibariyle Tekirdağ'da uygulanmaya başlandığını belirterek burada asıl amacımız vatandaşımızın hizmet kalitesini ve hizmet sunumundaki hızını arttırmaya yönelik. Burası vatandaşların farklı farklı kurumlar gezmeden problemlerini doğrudan anlatacakları bir birimdir" dedi.

 

5 KİŞİLİK EKİP VATANDAŞLARIN SORUNLARINI HIZLI BİR ŞEKİLDE ÇÖZECEK 

 

5 kişilik ekibin vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağını söyleyen Ceylan, "Vatandaşlarımız istek ve şikâyetlerini gerek internet ve mobil ortamıyla gerekse de bizzat buraya gelerek bildirebilecekler. Eğitimli çalışanlar burada vatandaşlarımızın sorunları dinleyecek ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü SMS yoluyla da kendilerine bildirilecek. Valiliğe bağlı her kurumun bir açık kapı sorumlusu var. Bu çalışmalar da Valiliğimiz ve proje sorumluları tarafından takip edilecek" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Vali Ceylan, "Açık Kapı" bürosunu dolaşarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10