Ülger Genel Sekreterliğe getirildi

Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreterliğine bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Başkanlığı ve CHP Çerkezköy İlçe Sekreterliği görevlerinde bulunan Hüseyin Ülger getirildi.

Çerkezköy 16.02.2018 19:56:00 0
Ülger Genel Sekreterliğe getirildi

Ülger yaptığı açıklamada Çerkezköy’e gönül vermiş her kesimi bir arada görme arzusu içerisinde olduklarını kaydetti.

 

“BÜYÜK EMEK VERECEK”

 

Dün saat 11.00’de Çerkezköy Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen basın açıklamasına Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe ile üyeler katıldı. Programda ilk olarak konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe“ Hüseyin Ülger arkadaşımızın yoğun tempoya ayak uyduracak pozisyonda olduğunu biliyorduk. Çerkezköy’e bugüne kadar büyük emekler veren Hüseyin Ülger’in Kent Konseyine de büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

‘DESTEK OLMAK VE BİR OMUZ VERMEK İÇİN GÖREVİ KABUL ETTİM’

 

Konuşmasına Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden Mehmetçiğimize Allah’tan güç ve kudret vermesini, şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de acil şifalar dileyerek başlayan Hüseyin Ülger; Çerkezköy Kent Konseyi’nin merkezi yönetiminin, yerel yönetimin, kamu kurumlarının, meslek kuruluşlarının ve sivil toplumun ortaklık anlayışıyla, hemşerilik hukuku çerçevesinde buluştuğu, ilçemizin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, vizyonlarının sürdürebilir kalkınma ilkeleri temelinde belirlendiği, tartışıldığı, çözümlerin geliştirildiği, ortak aklın ve uzmanlaşmanın esas olduğu demokratik yapılar ve yönetişim mekanizmalarının birlikte çalışmalarını öngören Kent Konseyi Başkanımız Funda Serfiçe’ye destek olmak ve bir omuz vermek için Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreterlik görevini kabul etmiş bulunmaktayım’’ dedi.

 

‘GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ’

 

Bundan sonraki süreçte Çerkezköy’ü geliştirmek, güzelleştirmek, kalkındırmak, sosyal ve kültürel anlamda katkı sunmak adına gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Ülger; Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın göreve başladığı günden itibaren Çerkezköy’ümüzü birlikte yönetme ilkesinin de destekçisi olacağız. Tüm sivil topum kuruluşları ile birlikte her Çerkezköylüyü ve Çerkezköy’e gönül vermiş her kesimden Çerkezköy sevdalılarını bir arada görmek arzusu içersindeyiz. Hedefimiz Çerkezköy’ümüzü bir adım daha ileriye götürmek, bu şehre olan vefa borcumuzu da ödemek demektir. Bana güvenip bu görevi layık gören başta Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a,Çerkezköy Kent Konseyi Başkanımız Funda Serfiçe’ye, kent konseyi yürütme kuruluna, kent konseyi meclis başkanlarına, kent konseyi çalışma gruplarına, üyelerine, dostlarıma, beyin fırtınası kulübüne ve aileme desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10