Yaşları küçük gönülleri büyük

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından kitap toplama kampanyası düzenlendi.

Çerkezköy 16.02.2018 20:05:00 0
Yaşları küçük gönülleri büyük

Toplanan kitaplar Van, Mardin ve Diyarbakır’daki köy okullarına gönderildi.  İzciliğin yalnızca kamp yapmaktan ibaret olmadığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerinin, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir davranışa imza attıklarını ifade etti.

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından 01 – 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen kitap toplama kampanyası düzenlendi.  Kapsamında toplanan yaklaşık 2 bin 500 kitap, Van, Mardin ve Diyarbakır’daki köy okullarına gönderildi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından toplanan kitapların belirlenen okullara gönderilmesi için program düzenlendi.  Düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı,   Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, izciler ve aileleri katıldı.

 

ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTILAR

   

İzciliğin yalnızca kamp yapmaktan ibaret olmadığını belirten Başkan Akay; ‘’Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından kentimiz ve çevre şehirlerden yaklaşık 2 bin 500 adet kitap toplandığını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Toplanan bu kitaplar Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki Bayırkonak Köyü 80. Yıl Ortaokulu, Mardin’in Mazıdağı ilçesindeki Kemerli Köyü İlköğretim Okulu ve Van Merkezdeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ndeki kütüphanelere yerleştirilecek ve oradaki öğrencilerimiz ile buluşturulacaktır Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerimiz, gerçekleştirdikleri bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir davranışa imza attılar. Kendilerini gönülden kutluyorum.” dedi.  Ardından izcilerle hatıra fotoğrafı çekildi. Programın ardından toplanan kitaplar, kargo ile belirlenen okullara gönderildi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10